2777
2789

چی بگیم

تمام آدمهايى كه از ارتفاع میترسند، يك روز، یک جا و در یک لحظه داشتند سقوط میكردند و دستشان را به اميد گرفته شدن دراز كردند، اما نبوده دستى، نبوده تكيه گاهى، و طورى با سر زمين خوردند، كه حالا از یک پله ى نيم مترى هم ترس دارند! هواى اين آدمها را بايد داشت اگر دستشان را نمیگيريد، هلشان هم ندهيد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور

پدرم تمام زندگیشو پای برادرم ریخت هنوزم همینطور از دار و ندارش میریزه

از ارث مادر یه تیکه زمین بهم رسید

پدرم بهم زنگ زده میگه اون تانکر که توی اون زمین هست اون موقع که مادرت زنده بود من خریدم پس اون تانکر مال منه.

فردا میخواد بره تانکر رو از زمین برداره بفروشه

تمام درختان خشک میشن 😭

آخه این درسته ؟ آدم در حق دخترش چنین کاری میکنه

مادرم ۴ ساله وفات کرده الان پدرم یادش افتاد پول کم آورد تانکر زمین رو بفروشه؟؟

پدرم تمام زندگیشو پای برادرم ریخت هنوزم همینطور از دار و ندارش میریزهاز ارث مادر یه تیکه زمین بهم رس ...

باور میکنین سر زمین ارث پدرم ۳ سال دادگاه رفتم این حال بدمم عصاره اون دادگاههاییه که رفتم چون طرفهام آدمهای نفهمی بودن

باور میکنین سر زمین ارث پدرم ۳ سال دادگاه رفتم این حال بدمم عصاره اون دادگاههاییه که رفتم چون طرفهام ...

دورت بگردم خواهر اونا دارن زندگیه خودشون رو مکنند تو اینطور داغون شدی

ای خداااااااااا

تو نمیدونی چطور پدرم به برادرم کل زندگیشو داد چند دستگاه خونه داد ماشین داد برادرم همه روفروخت

الان پدرم چطور روش میشه تانکر توی باغ رو بگیره