2777
2789
عنوان

ای وی اف موفق

119 بازدید | 14 پست

شما تا حالا کسی دیدین ای وی اف کنه موفق باشه . پس چرا من نمیبینم یا برای خودم اتفاق نمی افته فکر کنم هر چی مثبت میگن توی کلینیک پزشکا همشون تبلیغ هستن این همه مثبت هست پس چرا برای من نمیشه هر کی میبینی میگه با دکار فلانی مثبت ولی هر کدوم از افراد همراهتو میپرسی منفی شده

سلام خودتو ناراحت نکن شاید حکمتی در کاره من خیلی موارد مثبت دیدم که ای وی اف کردن و نتیجه گرفتن اصلا اینجوری که فکر میکنی نیست من یه خانمی رو میشناسم که تقریبا یائسه شده بود ولی باردار شد و بچش سالم به دنیا اومد . چند بار ای وی اف کردی؟

سلام خودتو ناراحت نکن شاید حکمتی در کاره من خیلی موارد مثبت دیدم که ای وی اف کردن و نتیجه گرفتن اصلا ...

اخه هر کسی رو میبینم جواب نگرفته

بعد از دو بار انتقال نا موفق توی دو تا مرکز خوب الان منفی. اصلا به منفی نرسید خونریزی شروع شد اصلا راهنمایی نکردن که چی شده چرا اینجوری شده. علتش چیه . من فکر میکنم ای وی اف مسخره بازی نمیدونم چرا حس میکنم مال خیلی تعداد افراد کمی میگیره من خودم ۴۰ درصد گفت احتمال میده موفق بشه دو تا جنین گذاشتم یعنی ۵۰ درصد خودش البته گفت هر جنین ۱۰ درصد اضافه میشه به شانس

الان هیچی

پس اونی که ۲۰ یا ۳۰ درصد هست چطور میخواد بگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه هر کسی رو میبینم جواب نگرفته بعد از دو بار انتقال نا موفق توی دو تا مرکز خوب الان منفی. اصلا به ...

فکرای منفی رو از خودت دور کن به امید خدا نتیجه میگیری . توی این چند روز علائمی نداشتی؟ داروهات چیا بود لستروژن و پروژسترون گرفتی؟

فکرای منفی رو از خودت دور کن به امید خدا نتیجه میگیری . توی این چند روز علائمی نداشتی؟ داروهات چیا ب ...

منفی شد همون روز ۱۱ تست دارم منفی بود

قرص دوفامد روزی یکی امپول پروژسترون روزی یکی شیاف ۳ تا و استرادیول دو تا

ولی خونریزی از روز ۶ همه چیز رو خراب کرد الانم ادامه داره شدیدتر

عزیزم نگران نباش مثبت نگاه کن حتما حکمتی توش هست منم باردار نمیشم

ولی هرروز میگم حتما اون بالای خودش میدونه وگرنه نمیتونه یکی هم بده به من بیشتر تلاش کن آمیدت به خدا باشه♥️

منفی شد همون روز ۱۱ تست دارم منفی بودقرص دوفامد روزی یکی امپول پروژسترون روزی یکی شیاف ۳ تا و استراد ...

منم ۱۰ روز پیش ای وی اف کردم تقریبا داروهام با شما مشابه . عزیزم تا حالا آزمایش کاریوتایپ دادی؟

منم ۱۰ روز پیش ای وی اف کردم تقریبا داروهام با شما مشابه . عزیزم تا حالا آزمایش کاریوتایپ دادی؟

اره همه سالم

همسرم فککنم ضعیفه توی آزمایش نشون نمیده خودم متوجه شدم . ولی آخه جنین هم داشتیم

امیدوارم تو نتیجه عالی بگیری

کجا رفتی پیش کدوم دکتر کدوم مرکز؟

جنین ها گرید چند بودن

چرا خون ریزی کردی این مهمه و نمیزاره جنین لانه گزینی کنه

تبریزی؟

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

نه تهرانم

گرید آ

گفت عالی بودی

حتی زنگ و ویزیت گرفتم مجدد فقط میگفت شیاف بیشتر کن و ... اصلا درست جواب نمیداد فرداش باز خونریزی فرداش بدتر

در حالی که نه تاریخ پریود بود نه هیچی

میترسم سری بعد هم برم همینجوری بشه