2777
2789
عنوان

تجربه مهد کودک

114 بازدید | 10 پست

سلام مامانا

پسرم نزدیک ۳ سال و ۹ ماهشه شاغل نیستم اما میخوام بذارمش مهد.خیلی بهم وابسته س منم همینطور.

چیکار کنم ب نظرتون خوبه ببرمش؟

خونه بازی هفته ای یه بار میبرمش.ولی چون خودم هم از تو خونه موندن خسته شدم همش افکار مریضی دارم حالم خوب نیست.ب خاطر بچه جایی نمیرم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مخد خوب عالیه و لازمه صد درصد هم برای بچه که اجتماعی بشه هم خودت یه استراحتی میکنی کلاسی باشگاهی چیز ...

اره میگم برم کلاس زبان یا حداقلش برم مغازه شوهرم سرگرم بشم.شما تجربه داری؟

خودمم البته دلتنگش میشم میترسم پشیمون بشم چون خودمم وابسته شم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
کلاس موسیقی و کلاس نقاشی

کلاس چند جا سراغ گرفتم انگاری تمام شده یه جا هست مسیرش مثلا ۳۰ دقیقه فاصله س

موسیقی ک فکر نکنم دوست داشته باشه یا همکاری کنه

آره پسرم میره۴ سالشهالبته من شاغلم هستم

از چه سنی گذاشتی؟

نگرانی داشته باشم در موردش بی دلیله؟

البته فکر نکنم وایسه میخوام چند روز خودمم برم

نگرانی بی دلیل نیست بچه یه تکه از وجود مادره....ولی خب گاهی برای رشد بچه آدم باید پا رو دلش بذاره

آره دیگه باباش میگه واسش بهتره با دوستاش سرگرم بشه بچه ها عاشق بازین فقط