2777
2789
عنوان

💛 شهید محسن حججی 💛

89 بازدید | 4 پست

شهید مهدی زین الدین : هر کس در شب جمعه شهدا را یاد کند ، شهدا هم او را نزد اباعبدالله علیه السلام یاد میکنند.

شهدا را یاد کنید ولو با ذکر یک صلوات

دوستان گلم اگر دوست داشتید به نیت این شهید عزیز فاتحه ای قرائت کنید ، انشالله که همگی حاجت روا باشید 🤲🏻💛

دعا برای ظهور آقا امام زمان رو هم فراموش نکنید

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری 🤲🏻 💛

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

با اجازه استاتر

آبجیا میشه لطفا خواهشا برای بابا جون من که زیر خاک سرد خوابیده نمیدونم خاک نامرد باهاش چیکار کرده یه فاتحه یا صلوات بفرستین اسمش محبوب علی هست، دلم براش یه زره شده تنها کاری که از دستم برمیاد اینه🖤 الهی از خدا هرچی میخوایید بهتون بده🙏😭😭

با اجازه استاترآبجیا میشه لطفا خواهشا برای بابا جون من که زیر خاک سرد خوابیده نمیدونم خاک نامرد باها ...

عزیزدلم 😔🖤 انشالله روحشون غرق در رحمت و مغفرت باشه، براشون فاتحه خوندم

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

ان شاءالله که بهترین ها براتون اتفاق بیفته🤲

لطفا برای ما هم دعا کنید 🙏

خدایا منتظر معجزه ام ❤️

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤