2777
2789
عنوان

ازدواج

216 بازدید | 27 پست

تو یه سایت ادم و حوا ثبت نام کردم زیاد کیس نداره تازه پولیم کرده بخوای درخواست بفرستی یکیم گفت ازمون های خودارزیابیتو دیدم افتضاحه گفتم تو باید بری ام کلثوم از دورقوزاباد سفلا بگیری چه توقعاتی دارن ملت یه نگاه به خودشونم بکنن وقتی با صداقت ادم میاد جلو

بچه ها سر موقعش پیش میاد ازدواج

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ موقع کسایی که از طریق این قبیل سایت ها ازدواج میکنن رو درک نکردم

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

معرف سراغ دارید انگار بهترن ولی اوناام اخه کاری نکردن برام

خب برا هر منطقه ای فرق داره دیگه. حوزه استحفاظی دارن😅

ولی معمولا تو اکثر محله هاو فامیل یه خانم معرف هس

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

هیچ موقع کسایی که از طریق این قبیل سایت ها ازدواج میکنن رو درک نکردم

اینم یه راهشه دیگه...ایرادش چیه

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

پول میگیرن؟مثلا چقدر پول میگیرن؟

خودا و مادرت برید مسجد اونجا خانمای دیگه هستن کم کم باهاشون آشنا بشید و با یه خانواده ی خوب آشنا بشید....

البته نیتت فقط خواستگار نباشه

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

اینم یه راهشه دیگه...ایرادش چیه

ایراد که چی بگم سایت و ازدواج ؟..به فرهنگ من نمیخوره چون ما با دوستی و مدرن ازوواج هامون هست این موارد برام عجیب بود همین ..

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

ایراد که چی بگم سایت و ازدواج ؟..به فرهنگ من نمیخوره چون ما با دوستی و مدرن ازوواج هامون هست این موا ...

به نظرم فرقی نداره چجوری ازدواج کنی...ولی هر جوری که باشه،بهتره خانواده ها از همون اول در جریان باشن....اینجوری پسرا خیلی کمتر سواستفاده میکنن از دخترا و میفهمن این دختر خانواده داره و نمیتونن هر کاری دوست دارن بکنن