2777
2789
عنوان

داروی جدید میگرن

77 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

درباره داروی جدید میگرن ک دوتا شرکت تو ایران تولید میکنن تجربه ای دارید؟

من ۱۵ساله میگرن حاد دارم و متاسفانه همش سوماتریپتان مصرف میکنم چندین بار هم برای درمان پیش دکترهای مختلف رفتم ک جواب نگرفتم.

جدیدا قرص رمیتا و رپیوا وارد بازار شده ک ادعا دارن برای تسکین و درمان میگرن هست.

کسی تابحال استفاده کرده؟

من یک بسته۴عددی رمیتا گرفتم یک میلیون تومان و سه تاشو تاالان خوردم

تو این ۱۵روز مصرفم باعث از بین رفتن درد مثل سوماتریپتان و ریزاملت شده ولی همچنان حمله ها تقریبا هر ۵روز یکبار بهم دست میده.

میخوام بدونم اگر فقط قراره درد تسکین بده و درمانی درکار نباشه خب چکاریه همون سوماتریپتان یا ریزاملت میخرم ک هر ده عددش زیر صدهزارتومانه 🫤

پذیرش فرزندخوانده تنها تصمیمم برای نجات دنیا بود

من که قرص ریزا تریپتان هم روی میگرنم تاثیری نداره،

البته من فقط میگرن ندارم،

سردردهای من ترکیبی از سردردهای خوشه ای و میگرن هستند.

روانپزشک برای کاهش حمله های میگرنی برام قرص فلاویران تجویز کرده، صبح ها دو عدد میخورم، کمتر سردرد میگیرم ولی بازم از بین نمیره کاملا.

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

باهات موافقم .ما هم استفاده کردیم دیدیم تاثیر زیادی نداره دیگه نخریدیم

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔***

من به هر متخصص مغز و اعصابی مراجعه کردم امید واهی میداد و قرص تجویز میکردن

آخرین دکتری که رفتم گفت میگرن مطلقا درمان نداره

الکی هزینه نکن

فقط از مواردی که باعث میگرنت میشه فاصله بگیر

هرلحظه حس کردی میگرن داره شروع میشه یه مسکن بخور تو اتاق تاریک و ساکت دراز بکش

از اسپری میگرن کات و بوتاکس هم استفاده کردم که بی فایده بودن

از وقتی هم دارو اعصاب استفاده میکنم حملات میگرنم خییییلی کم شده

و اما تظاهر به شادی، رنجی است ژرف تر از خود اندوه

من که قرص ریزا تریپتان هم روی میگرنم تاثیری نداره،البته من فقط میگرن ندارم،سردردهای من ترکیبی از سرد ...

از اونجایی ک من ۱۵ساله هرررچی قرص بگی دکتر بهم داده

سه ماه هرروز ۴۰۰میل قرص b2 یا همون فلاویران خوردم یعنی روزی ۴تا و اصلا تاثیر نداشت

بوتاکسم کمتر از یکماه دوام اورد

باهات موافقم .ما هم استفاده کردیم دیدیم تاثیر زیادی نداره دیگه نخریدیم

ای خدا🫠🥹

از یک طرف دکترا چندساله تهدیدم میکنن اخرش بر اثر مصرف زیاد قرص های تریپتان تو خواب سکته مغزی میکنم از طرفی هم درمان دیگه ای پیدا نمیشه🥲

من قبلا نوافن میخوردم سر یه ساعتم خوب میشدم الان هر چی میخورم خوب نمیکنه سه روز سر دردم و بالا میارم ...

نمیشه همون روز اول بالا بیاری ک خوب شی؟؟🥲

من برام اراده ای هست بالا اوردن و تو میگرن هم همش خودمو کنترل میکنم بالا نیارم ک همیشه موفق نمیشم

نوافن و ژلوفن و این چیزا هم اصلا برای درد من بچه بازیه😭😭

من به هر متخصص مغز و اعصابی مراجعه کردم امید واهی میداد و قرص تجویز میکردن آخرین دکتری که رفتم گفت ...

متاسفانه منم یک دوره پیش روانپزشک داروهای اعصاب کرفتم و کلییی دارو خوردم. طی اون سه ماه میکرن نداشتم ولی همش خواب بودم. به محضی هم قطع کردم دوباره اومد سراغم

من به هر متخصص مغز و اعصابی مراجعه کردم امید واهی میداد و قرص تجویز میکردن آخرین دکتری که رفتم گفت ...

البته یک تجربه از خودم بگم

منتول نعنا از عطاری ها بگیرید

خیلییی کم تو یکذره ابجوش حل کنید و به شقیقه هاتون بمالید و بخور بکیرید هم مسکنه هم خیلی حال باحالی داره😅

البته یک تجربه از خودم بگممنتول نعنا از عطاری ها بگیرید خیلییی کم تو یکذره ابجوش حل کنید و به شقیقه ...

مرسی عزیزم حتما امتحانش میکنم

دارو اعصاب برای من معجزه بود همچنان مصرف میکنم

و اما تظاهر به شادی، رنجی است ژرف تر از خود اندوه

نمیشه همون روز اول بالا بیاری ک خوب شی؟؟🥲من برام اراده ای هست بالا اوردن و تو میگرن هم همش خودمو کن ...

بالا میارمم خوب نمیشم. احساس میکنم کامل تخلیه نمیشه بخاطر اون خوب نمیشم.🤭

میگرن یکی از بدترین دردا هست.تشنت باشه سردردی گشنت باشه، خسته شی، گرما زده شی،کم بخوابی زیاد بخوابی....😞

حالا یه چیزی من شب قرص میخورم صب پا میشم میبینم خوب شدم دو ساعت بعد بدتر از دیروز میشم