2777
2789
عنوان

چه جوری میشه⁉️

75 بازدید | 15 پست

کسایی که تجربهشو دارن بگن...💔

چه طور میشه یه نفرو از ذهن و قلبت بندازی بیرون؟

تا سر حد مرگ بخوایش اما میدونی که هیچ جوره بهم نمیرسین ... .

الان باید چیکار کنم فراموشم بشه و دیگه بهش فک نکنم؟؟

نگید زمان بگذره.... دوسال گذشته اما انگار همین دیروز دیدمش 💔

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا میخوای فراموشش کنی ؟

بدی چیزی ازش دیدی و هنوز نتونستی فراموش کنی یا نه؟

منم یکی رو خیلی دوست داشتم چند سالل اخرش یه رفتار خیلی زشت و زننده ازش دیدم کلا افتاد از چشمام

پایان همه چیز خوبه ، اگه خوب نیست یعنی پایانش نیست🙂☀️ ( چارلی چاپلین )

از قلبت که نمیره ولی خب از ذهنت اگه سرتو شلوغ کنی ممکنه کمرنگ بشه

درگیر درس و دانشگاه و هزارتا دوره و ... ام ولی اون جایگاهش هنوز مثل روز اول تو ذهنمه

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
من ۶ سال عاشق کسی بودم و بلاخره فراموشش کردمخیلی روزای سختی بودکتاب صوتی شفای زندگی از گوگل گرفتم و ...

میفهمم... مرسی از راهنماییت

نمیشه ی شب بخوابی صب بیدار شی طرف از ذهنت بره بیرون. اگه ذهنت خستس و راجع بهش ناراحتی، گریه کن ناراحت باش فقط نخواه ب زور حال خودتو خوب کنی. بعدم خودتو مشغول کن باشگاه برو کلاس برو اشپزی کن، واسه خودت اولویت مشخص کن و بازم هرموقع راجع بهش ناراحت شدی بشین گریه کن و ب خودت حق بده ناراحت باشی.

چون وقتی بخوای ب زور یکیو از ذهنت بیرون کنی یا به زووور حال خودتو خوب نگه داری، نتیجه معکوس میگیری و ذهنت بدتر درگیر میشه حال خودت خرابتر میشه.

پس هر احساسی که سراغت اومد بهش توجه کن و نگو نه نباید بهش فکر کنم و نباید بیاد تو ذهنم. بالاخره طرف مهمی بوده ذهنت هروقت بخواد میره سمتش. به ذهنت فضا بده نخواه این حسو بزنی کنار و ب راحتی یه حس خوب بزاری سر جاش.

اینکارو ک بکنی، ب مرور قبول میکنی

لیتل مهندس🪽🚀

فقط زمان یا اینکه شخص دیگه ای بیاد تو زندگیت

اره متاسفانه چاره ای نیست

اما هرکس میاد به دلم نمیشینه سریع دست به سرش میکنم بره

نمیشه ی شب بخوابی صب بیدار شی طرف از ذهنت بره بیرون. اگه ذهنت خستس و راجع بهش ناراحتی، گریه کن ناراح ...

دقیقا همین طوره...مرسی از راهنمایی قشنگت

چرا میخوای فراموشش کنی ؟ بدی چیزی ازش دیدی و هنوز نتونستی فراموش کنی یا نه؟ منم یکی رو خیلی دوست داش ...

چون قرار نیست بهش برسم و باید فراموشم بشه...

ولی ایشون هیچی از مرد بودن کم نداره... همینه که عقلم فراموشش نمیکنه