2777
2789
عنوان

شوگر ددی

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 86 پست

به بار تو جاده بودم دور از شهر خلوت یه تیویوتا کنارم داشت رد میشد داخلش یه پیرمرد یود بعدواسم بوق زد و دستشو یه نشونه سلام اورد بالا منم گفتم شاید منو میشناسه براش بوق زدم بعد گفتم اخه پیرمرد چرا باید تو رو بشناسه خلاصه هول شدم ولی نه بابا خیلی چندشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخیش هم اصلا خوب نیست مخصوصا اینکه متاهل باشی و از این فکرا به سرت بزنه

جالبه که یه تعدادی هم موافق این موضوع شدن و به به و چه چه میگن

به این نتیجه رسیدم که اول سلامتی خودم باید تو الویت باشه.دیگه از تلاش برای مادر شدن دست میکشم. ناامید نشدم ولی به این نتیجه رسیدم که به صلاحم نیست طعم مادری رو بچشم ... هر چند سنم زیاده ولی خدا بزرگه

شوخیش هم اصلا خوب نیست مخصوصا اینکه متاهل باشی و از این فکرا به سرت بزنهجالبه که یه تعدادی هم موافق ...

در مثل هیچ مناقشه ای نیست😂

شوخی میکنه بابا

شوخی اهمیتی نداره

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

همین دیروز خواب دیدم با یکی ازدواج کردم ۴۹ سالشه با اینکه بابای خودم ۴۶ سالشه و فقط چون پولدار بود خانواده ام قبول کرده بودن حتی باور کنید چهره دومادو هم ندیده بودم بعد همش میگفتم بابا من اینو دوست ندارم بلند شدم کل لباسم زیر عرق بود از بس خواب بدی بود وای خدا سر هیچکی نیاره واقعا عشق تو زندگی مهمه حالا هی بگید پول نمیدونید بلند شدم دیدم خوابه چقدر خوشحال شوم