2777
2789
عنوان

خستم به شدت

84 بازدید | 26 پست

وقتی حالم بده نمیدونم با کی درمیون بزارم من ی ادم برون گرام واسه همین احتیاج دارم دردامو بگم تا سبک شم ولی واقعا نمی تونم پیش هر کسی سفره زندگیمو پهن کنم نه پیش دوست و رفیق چون میدونم اخرش همیشه توی دعوایی چیزی همونا رو میکوبن تو صورتم نه خانوادهام درکی از مشکلاتم دارن اونا خیلی سعی میکنن منو بفهمن کمکم کنن اما متاسفانه نمی تونن

عمیقا احتیاج به ادم امن دارم ک منو بفهمه ولی خیلی هم نسبت به پیدا کردنش وسواس دارم خیلی سخته

شما وقتی حالتون بده با کی درد و دل میکنین؟

من سعی می کنم با خدا درد و دل کنم

دقیقا هم دردیم

منم باید خودمو خالی کنم

تهش هم می رم پیش یه آدم بی معرفت لاشی خودم روخالی می کنم اونم آرم سواستفاده می کنه،متاسفانه باید دردم رو به یکی بگم آروم شم هیچکس هم به غیر خدا نیست

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچکس حتی با شوهرم نمیکنم تو دلم میریزم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من سعی می کنم با خدا درد و دل کنمدقیقا هم دردیممنم باید خودمو خالی کنمتهش هم می رم پیش یه آدم بی معر ...

اره ولی کسی واقعا بشه حضورشو لمس کرد یچیز دیگ اس جدیدا دلم میخواد ی ادم مطمعن پیدا کنم ی شب تا صب فقط پیشش درد و دل کنم

منم کسیو ندارم الانم نشستم برای بی کسیم زار زدم. برامون مشکلی پیش اومده بشینم پیش هرکی حرف بزنم. مطم ...

الهی بگردم :(

از لحاظ بودن ادم زیاد هست ولی کسی ک امین باشه سخته پیدا کردنش

دوتا دوست خیلی امن دارم با اونا حرف میزنم و نی نی سایت هم خوبه میتونی حرف بزنی مشکلت رو بنویس هرکس م ...

من به رفیق جماعت اعتماد ندارم نینی سایتم دوس ندارم زیاد توش حرفای خسته کننده بزنم حال بقیه رو هم میگیرم