2777
2789
عنوان

بارداری

172 بازدید | 20 پست

خانوما دیروز ازمایش دادم بتام شد۴۷۰ دکترگف۴۸ساعت بگذره بازم بده ولی من زودتر دادم شد۴۳۰

دکترمیگه شاید خارج از رحمه تو سونوی واژینالم هیچی دیده نشد گف شاید خیلی زوده از استرس دارم میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم نکنید این کار رو با خودتون

ولش کن آزمایش دادی مثبت شد مبارکه

دیگه احتیاط کن تا هشت هفته مستقیم برو سونو گرافی

ببین خدایی نکرده مشکلی هم باشه تا قبل از ده هفته هیچ کاری نمی کنن پس صبر کن و الکی به خودت استرس نده

خارج از رحم درد شدید داره

عزیز دلم نکنید این کار رو با خودتون ولش کن آزمایش دادی مثبت شد مبارکهدیگه احتیاط کن تا هشت هفته مستق ...

جدی؟دردش سپیده؟تجربه داشتید؟آخه منم منتظرم یکشنبه برم دکتر بنام پایین بود نگرانم زیاد

جدی؟دردش سپیده؟تجربه داشتید؟آخه منم منتظرم یکشنبه برم دکتر بنام پایین بود نگرانم زیاد

والا من همین بلا سرم اومد بتا که مثبت شد رفتم دکتر گفتم مکملی چیزی بهم بده گفت برو چهل و هشت ساعت بعد یه آزمایش دیگه بده بیا گفتم چرا گفت اونش رو من می دونم من رفتم آزمایش دادم افزایش اون قدری که مد نظرتون بود نبود بهم گفت یا خارج رحمی یا سقط میشه خودش اگر نشد بیا تا دارو بدون سقط بشه

فعلا تو دو روز دیگه دوباره برو آزمایش خون بده ببینیم خودش افت می کنه یا باید یه کاریش کنیم

من خیلی ترسیدم ولی دیگه نه آزمایش دادم نه دکتر رفتم هشت هفته رفتم سونو خدا رو شکر همه چیزو خوب بود قلبش تشکیل شده بود

بعدش رفتم پیش یه دکتر دیگه بهم گفت اصلا دلیلی برای آزمایش دوباره نیست اگر شما طبیعی باردار شدی آزمایش مثبت شد جنین هر مشکلی هم باشه زیر ده هفته هیچ کاری نمیشه کرد هیچ دارویی هم نمی خواد بخوری تا هشت هفته که بری سونو بچه رو خیالت راحت بشه از قلبش