2777
2789

مسیر تبدیل شدن به یک مربی یوگا، سفری عمیق برای رشد شخصی و حرفهای است. در ادامه مراحل اصلی این مسیر را بر اساس استانداردهای بینالمللی برای شما شرح میدهم:

🧘♀️ مرحله ۱: تمرین شخصی مستحکم

پیش از هر چیز، به تمرین منظم و شخصی نیاز دارید. خرد یک معلم واقعی از کتاب نیست، بلکه روی زیرانداز و در طول سالها تمرین شکل میگیرد. داشتن حداقل ۲ تا ۳ سال تمرین منظم (شامل آسانا، پرانایاما و مدیتیشن) پایهای ضروری برای شروع آموزش حرفهای محسوب میشود.

📚 مرحله ۲: گذراندن دوره آموزش مربیگری (YTT)

دورههای آموزش مربیگری زیر نظر مؤسسات معتبر برگزار میشوند و شامل سرفصلهای کلیدی زیر هستند:

· فلسفه و اخلاق یوگا (آشنایی با متون کهن و اصول اخلاقی)

· آناتومی و فیزیولوژی (برای آموزش ایمن و پیشگیری از آسیب)

· متدولوژی تدریس (چیدمان کلاس، تکنیکهای هدایت و ارتباط با دانشجو)

· تمرین عملی تدریس (کسب تجربه و افزایش اعتماد به نفس)

🎓 مرحله ۳: انتخاب مدرک معتبر و ثبتنام

مهمترین مدرک برای شروع، دوره ۲۰۰ ساعته است که استاندارد پایه در سراسر جهان محسوب میشود. هزینه این دورهها معمولاً بین ۱,۵۰۰ تا ۵,۰۰۰ دلار یا بیشتر متغیر است.

پس از اتمام دوره و دریافت گواهی، میتوانید برای ثبتنام در اتحادیه یوگا (Yoga Alliance) به عنوان مربی ثبتشده یوگا (RYT-200) اقدام کنید. هزینه ثبتنام سالانه حدود ۱۱۵ دلار (شامل هزینه درخواست و عضویت) است.

📈 مرحله ۴: آموزش تکمیلی و تخصصی

پس از کسب تجربه، میتوانید با گذراندن دورههای ۳۰۰ یا ۵۰۰ ساعته دانش خود را عمیقتر کنید. تخصصهایی مانند یوگای دوران بارداری، یوگای کودکان یا یوگای درمانی نیز برای کار در محیطهای خاص بسیار ارزشمند هستند.

🧾 مرحله ۵: ملزومات حرفهای

پیش از شروع کار، این موارد را فراموش نکنید:

· بیمه مسئولیت (برای پوشش خطرات احتمالی)

· مدارک کمکهای اولیه

· ثبتنام مالیاتی و مسائل قانونی (در صورت فعالیت به عنوان مربی آزاد)

✨ نکته کلیدی: شروع تدریس

نگران کامل نبودن نباشید. با خانواده، دوستان یا در کلاسهای کوچک محلی شروع کنید تا صدای تدریس خود را بیابید و سبک منحصربهفردتان را شکل دهید.

آیا قصد دارید در کشور خاصی شروع به کار کنید؟ یا به شاخه خاصی مانند یوگای درمانی یا دوران بارداری علاقه دارید؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بجز مدرک بین المللی راه دیگه ای نیست؟ هزینش یه مقدار زیاده برام الان شاید تا یکی دوسال دیگه باشه اما میخوام بدونم راه کم هزینه تری هست یا نه

🚫درخواست دوستی پذیرفته نمیشه آقایون محترم درخواست ندید!🚫