2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

103 بازدید | 12 پست

خیلی احساس تنهایی میکنم

جدا شدم شوهرم تو سن کم طلاق توافقی ازم گرفت و منم تو اوج احمقی مهر رو بخشیدم

چون اون وکیل گرفته بود خیلی حرفه ایی تمام حق های منو نوشتن که ازش گذشتم منم چون بهش اعتماد داشتم فقط امضا کردم بر اساس اینکه فقط مهریمو بخشیدم براش

اما اون فکر همه جاشو کرده بود....

حتی نوشته بوده جهیزیمو گرفتم و تمام حق های دیگه از جمله نحله...

باید بگم تو طول زندگیمون بهم خیانت میکرد

و روم زن گرفت یه زن ۴۸ ساله با ۳ تا دختر و الان هم اون زن حاملست

نمیخوام سرزنشم کنید یا نصیحت فقط حالم خوب نیست مدام تو ذهنم میاد آیا کارما پس میده ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمعن باش روی خوش زندگی نمیبینه..بعدحالا ازیه طرفم مقصرهستین که برگه رو نخونده امضاکردین

من زیاد آه کشیدم تو این یک سال

بارها صدای قلب شکستم تو گوشم پیچیده

بارها از ناراحتی تو سن ۲۱ داشت قلبم وایمیستاد

اون موقعه تازه ۱۸ سالم شده بود🙂 به احمق عاشق بودم

۶ مرداد شده ۳۵ اما پارسال ۳۴ منم ۲۱

عزیزم لیاقتش همون زنه بوده آخه نمیدونم مردا چشون شده زنه به این جوونی رو ول میکنن میرن با زنا ی بزرگتر از خودشون ولی اینو بهت قول میدم هر وقت خواستی دوباره ازدواج کنی آگاهانه انتخاب کن ایشاالله خوشبخت و موفق باشی عزیزم

عزیزم لیاقتش همون زنه بوده آخه نمیدونم مردا چشون شده زنه به این جوونی رو ول میکنن میرن با زنا ی بزرگ ...

زندگی من سر درازا داره

یک ساله گذشته اما فکر کردن به ازدواج هم برام ترسناکخ

مرسی

من زیاد آه کشیدم تو این یک سالبارها صدای قلب شکستم تو گوشم پیچیدهبارها از ناراحتی تو سن ۲۱ داشت قلب ...

الهی عزیزم..سنت کم بوده و دیده عاشقی از فرصت استفاده کرده..اشکال نداره واگذارش کن به خدا..دیگه هم سعی کن بهش فکرنکنی ..کسی که برات ارزش قائل نشده رو باید دورانداخت وگرنه ضررفقط به خودت میرسه جانم..شماهم الان هنوزسنی نداری بهترازاون میاد سمتت..خدابزرگه