2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حضوری بری بهتره

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

از چه نظر؟

من کلا تدریس آنلاین خوشم نمیاد

دوست دارم معلم بالا سرم باشه غلطم ببینه تصحیح کنه و ارتباط زیادی داشته باشم و کلاسای حضوری نیمه خصوصی یا گروهی رو ترجیح میدم

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

من کلا تدریس آنلاین خوشم نمیاد دوست دارم معلم بالا سرم باشه غلطم ببینه تصحیح کنه و ارتباط زیادی داشت ...

بله از اون نظر کاملا حق داری فقط من شرایط حضوری رفتن ندارم خواستم ببینم هزینش چجوریه و واقعا تاثیر داره یا الکیه

شرایطش ندارم شما تجربه شو داشتین؟ نظرتون چیه

من حضوری رفتم ۸ سال

انلاینم خوبه وقتی شرایط ندارید

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

بله از اون نظر کاملا حق داری فقط من شرایط حضوری رفتن ندارم خواستم ببینم هزینش چجوریه و واقعا تاثیر د ...

نه راستش به نظرم خودخوان بخونی از کلاس آنلاین موثر تره

من سه سال پیش کانون زبان ایران آنلاین میرفتم ترمی حدود هفتصد بود الان که حتما یکی دو تومن هست

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

نه راستش به نظرم خودخوان بخونی از کلاس آنلاین موثر ترهمن سه سال پیش کانون زبان ایران آنلاین میرفتم ت ...

چقدر زیاد برا یه کلاس آنلاین😕

مرسی که وقت گذاشتی🙏

چقدر زیاد برا یه کلاس آنلاین😕 مرسی که وقت گذاشتی🙏

خواهش میکنم

نه خب توی تهران این نسبتا ارزونه

زنگ بزن آموزشگاه های مختلف قیمت کن

و یه چیزی قبل آزمون تعیین سطح خودت حتماااا بخون که سطح بالاتری بذارنت ، بعضی موسسه ها الکی میزارنت اول اول راه که کلی ازت پول ترم بگیرن

خواهش میکنم نه خب توی تهران این نسبتا ارزونهزنگ بزن آموزشگاه های مختلف قیمت کنو یه چیزی قبل آزمون تع ...

اره دقیقا همینه واقعا تصمیم گرفتم خودخوان پیش برم ببینم چی میشه حالا راستی پکیجی کانالی چیزی سراغ ندارین که فیلمهای انگلیسی رو با ترجمه انگلیسیش گذاشته باشن؟

اره دقیقا همینه واقعا تصمیم گرفتم خودخوان پیش برم ببینم چی میشه حالا راستی پکیجی کانالی چیزی سراغ ند ...

تو یوتیوب زیاد هست قبلا دنبال میکردم الان مدت زیادیه دور بودم خاطرم نیست

برنامه زبانشناس هم قبلا خوب بود برای خوندن و حفظ داستان های کوتاهش و داستانهای بلند ، الان نمیدونم چطوره