2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از چه نظر؟

من کلا تدریس آنلاین خوشم نمیاد

دوست دارم معلم بالا سرم باشه غلطم ببینه تصحیح کنه و ارتباط زیادی داشته باشم و کلاسای حضوری نیمه خصوصی یا گروهی رو ترجیح میدم

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂

من کلا تدریس آنلاین خوشم نمیاد دوست دارم معلم بالا سرم باشه غلطم ببینه تصحیح کنه و ارتباط زیادی داشت ...

بله از اون نظر کاملا حق داری فقط من شرایط حضوری رفتن ندارم خواستم ببینم هزینش چجوریه و واقعا تاثیر داره یا الکیه

بله از اون نظر کاملا حق داری فقط من شرایط حضوری رفتن ندارم خواستم ببینم هزینش چجوریه و واقعا تاثیر د ...

نه راستش به نظرم خودخوان بخونی از کلاس آنلاین موثر تره

من سه سال پیش کانون زبان ایران آنلاین میرفتم ترمی حدود هفتصد بود الان که حتما یکی دو تومن هست

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂

نه راستش به نظرم خودخوان بخونی از کلاس آنلاین موثر ترهمن سه سال پیش کانون زبان ایران آنلاین میرفتم ت ...

چقدر زیاد برا یه کلاس آنلاین😕

مرسی که وقت گذاشتی🙏

چقدر زیاد برا یه کلاس آنلاین😕 مرسی که وقت گذاشتی🙏

خواهش میکنم

نه خب توی تهران این نسبتا ارزونه

زنگ بزن آموزشگاه های مختلف قیمت کن

و یه چیزی قبل آزمون تعیین سطح خودت حتماااا بخون که سطح بالاتری بذارنت ، بعضی موسسه ها الکی میزارنت اول اول راه که کلی ازت پول ترم بگیرن

خواهش میکنم نه خب توی تهران این نسبتا ارزونهزنگ بزن آموزشگاه های مختلف قیمت کنو یه چیزی قبل آزمون تع ...

اره دقیقا همینه واقعا تصمیم گرفتم خودخوان پیش برم ببینم چی میشه حالا راستی پکیجی کانالی چیزی سراغ ندارین که فیلمهای انگلیسی رو با ترجمه انگلیسیش گذاشته باشن؟

اره دقیقا همینه واقعا تصمیم گرفتم خودخوان پیش برم ببینم چی میشه حالا راستی پکیجی کانالی چیزی سراغ ند ...

تو یوتیوب زیاد هست قبلا دنبال میکردم الان مدت زیادیه دور بودم خاطرم نیست

برنامه زبانشناس هم قبلا خوب بود برای خوندن و حفظ داستان های کوتاهش و داستانهای بلند ، الان نمیدونم چطوره