بابام هردوسه ماه میره پدرشو میاره خونه ما و یه ماه میمونه. انقدرم ادم کثیف و مضخرفیه حالمونو بهم زده شبا دادو بیداد راه میندازه که مریضم درصورتی که کاملا الکی میگه و هممونو بیدار میکنه فرداش دوباره انگار نه انگار روانیمون کرده . دعایی نیست بره دیگه نیادددد
این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌
یاد دورانی افتادم که پدر بزرگ خودم زنده بود میومد خونمون تازه اون یه ماه نمیموند
یه بار بلند بلند داشتم غر میزدم سر مامانم بابام همرو شنید بعد از اینکه پدر بزرگم فوت کرد هروقت بحث اون بنده خدا میشه تو خونمون من از بابام خجالت میکشم بخاطر کاری که کردم
شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 من با لبان سرد نسیم صبح سر می کنم ترانه برای تو من آن ستاره ام که درخشانم هرشب در آسمان شباب توقوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم
۴تا پسر دیگم داره بره خونه اونا نه ۲۰ روز ۲۰روز رو سرما باشه
چه ربطی داره
مگه پدر شما چندتا پدر داره؟
این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌
خب ایشون مگه فقط همین پسرو داره؟ ۵ روزشم بره خونه یه پسر دیگش
شاید به نظر خودت حرفت منطقی بیاد ولی اینطور نیست
پدر شما وظیفشه که از پدرش مراقبت کنه
بعد شما می گی هر دو سه ماه یکبار یکماه
یعنی شما می گی دوماه یا سه ماه نیست بعد یک ماه هست
یعنی یا یک سوم یا یک چهارم
در حالی که اگه همیشه هم بیاردش بازم وظیفشه