2777
2789
عنوان

سناریو

49 بازدید | 16 پست

فک. کنید دونفر مجازی باهم اشنا شدن تاحالا همو ندیدن هیچ رفیق مشترکی ندارن کامل کامل رابطشون مجازیه حالا میخان ازدواج کنن محل زندگیشونم خیلییییی باهم دوره

حالا یه بهونه میخان که به خانواده ها بگن

خانواده ها هم عجیب روی رابطه حساسن و اگه بدونن قطعا مخالفن اما دوطرف همو خیلی دوس دارن چنساله باهمن الان میخان ازدواج کنن ولی نمیدونن به خانواده ها چی. بگن که چجوری اشنا شدن با هم

اگه سناریویی میتونید بگید تا بهشون بگمم خیلی همو دوس دارننن یچیزی که مو لا درزش نره و خانواده ها شک نکنن البته البته مادر پسره از رابطه خبر داره ولی خانواده دختره و پدر پسر خبر ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راه خانواده پسره تماس بگیرن بکن برای امر خیر مزاحم میشیم

و پسره هم بگه تورو یجایی دیده خوشش اومده و چند وقته پیگیرته

جدید نیستم همه اکانتام تعیلقه🗿🙏🏻

تنها راه خانواده پسره تماس بگیرن بکن برای امر خیر مزاحم میشیم و پسره هم بگه تورو یجایی دیده خوشش اوم ...

برا من نیست که 😂

ولی اره خوبه

اما کجا دیدنش نمیگن پسره از اون سر کشور اومده این سر کشور این دختره رو دیده یهو عاشق شده

برا من نیست که 😂ولی اره خوبهاما کجا دیدنش نمیگن پسره از اون سر کشور اومده این سر کشور این دختره رو ...

خب حالا به اون بگو😂

بابا اینا که چیزی نیست انقدر میشه دروغ سر هم کرد😂😂

خب حالا به اون بگو😂بابا اینا که چیزی نیست انقدر میشه دروغ سر هم کرد😂😂

خب بگو یکم بگو بهش بگممم چون ماکه هرچی فک کردیم نتونستیم چیزی بسازیم این دوتا به خانواده هاشون بگن😂

خب بگو یکم بگو بهش بگممم چون ماکه هرچی فک کردیم نتونستیم چیزی بسازیم این دوتا به خانواده هاشون بگن😂

دختره دانشگاه نمیره؟

یا مثلا میتونه پسره بگه بخاطر کاری اومده شهرشون این دختره رو دیده و پیگیرش شده

یا میتونه بگه دختره رو تو دانشگاهش دیده و پسندیده

چت جی بی تی این سناریو ها پیشنهاد داده:

۱_ همکاری کاری از راه دور هر دو روی یک پروژه اینترنتی، ترجمه، طراحی، تولید محتوا یا فعالیت داوطلبانه کار میکنند. همکاری کمکم به شناخت شخصی تبدیل میشود.

۲_ گروه آموزشی یا دانشگاهی هر دو عضو یک گروه آنلاین برای یادگیری زبان، آمادگی کنکور، برنامهنویسی یا هر علاقه مشترک هستند. ابتدا فقط درباره همان موضوع صحبت میکنند و بعد رابطه جدیتر میشود.

۳_ گم شدن وسیله دختر کیف یا مدرکی را گم میکند. پسر از طریق اطلاعات داخل آن یا شبکههای اجتماعی موفق میشود او را پیدا کند و برای برگرداندن وسیله با او ارتباط میگیرد.

۴_ همسفر اتفاقی در قطار یا هواپیما کنار هم مینشینند، چند ساعت صحبت میکنند، بعد از سفر ارتباطشان ادامه پیدا میکند؛ با اینکه شهرهایشان از هم دور است.

۵_ نجات در فضای مجازی یکی از آنها زیر یک پست درخواست کمک یا سؤال مهمی میگذارد، دیگری راهنمایی میکند. گفتوگو از همانجا شروع میشود و به مرور ادامه پیدا میکند.

۶_ اشتباه در شماره تماس دختر به اشتباه به یک شماره پیام میدهد. پسر مؤدبانه میگوید شماره اشتباه است، اما گفتوگو کوتاهی شکل میگیرد و بعد از مدتی دوستی و علاقه ایجاد میشود.

۷_ سفر کاری: پسر برای انجام یک کار اداری یا شرکت در یک دوره آموزشی چند روزه به شهر دختر میرود.

در یک کافه یا کتابفروشی دختر به او کمک میکند (مثلاً آدرس ادارهای را که دنبالش بوده نشان میدهد).

چند دقیقه با هم صحبت میکنند.

قبل از خداحافظی، پسر میگوید: «اگر اشکالی نداره شمارهتون رو داشته باشم، شاید برای پرسیدن چند سؤال درباره شهر مزاحمتون بشم.»

بعد از بازگشت به شهر خودش، ارتباط ادامه پیدا میکند و کمکم به علاقه تبدیل میشود.

۸_ همایش یا نمایشگاه: هر دو برای یک همایش، نمایشگاه یا دوره آموزشی به شهر سومی سفر میکنند.

کنار هم مینشینند، درباره موضوع همایش صحبت میکنند و بعد از پایان برنامه، شماره رد و بدل میکنند.

چون هر کدام در شهر خودشان زندگی میکنند، ادامه آشنایی از راه دور پیش میرود.

چت جی بی تی این سناریو ها پیشنهاد داده: ۱_ همکاری کاری از راه دور هر دو روی یک پروژه اینترنتی، ترجمه ...

😂😂😂🙈

ببین اینا درسته همش قابل اجرا نیس ولی میشه تغییراتی توش ایجاد کرد

ولی به نظرم منطقی ترین و کم دردسر ترینش اینه که دختر بگه یه وبینار آموزشی آنلاین شرکت کردم که باید اطلاعاتمون برای دریافت گواهی میذاشتیم یه جا شمارمو گذاشتم که تو گروه ادم کنن این پسر شمارمو داده مادرش باهام صحبت کرده اول فکر کرده همشهری هستیم بعد گفته حالا اگر خانوادت اجازه بدن یه مدت بهم پیام بدید آشنا بشید بعد اگه خانواده مشکلی نداشتن عکس بفرستین و اگه با شهر ما مشکلی ندارید بعد یه مدت آشنایی ما بیایم شهر خودتون خواستگاری یا بگه شهر شما آشنا داریم یا سر راه جایی هس که میخوایم بریم ممکنه یه سر بیایم ببینیمت و بریم (اینطوری بهتره) حالا هم مثلا دختر میخواد تو مرحله اول به مادرش بگه ببینه چیکار کنه

یا شماره مادرش رو مستقیم داده به مادر پسر که مادر پسره با مادره دختره صحبت کنه هرچی مادرش گفت همون تصمیم بگیرن

یه حالتم که بگیم پسر برای یه کاری اومده شهر دختر یه آشنایی بهشون معرفی کرده (مثلا دختر اسم یکی از دوستای قدیمیش بیاره که خانواده خودش نمیشناسن اونو بگه اون معرفی کرده بهشون چون فامیلای دختره همشهری پسره هستن) اما برای تنظیم اینکه بگیم بر اساس چه کاری منطقی میاد پسر اومده باشه شهر دختر باید سن و موقعیت و شغل پسر رو بدونیم که بتونیم دقیق تر تصمیم بگیریم فقط کافیه یه دلیل بیاره میتونه سفر باشه یا کار اداری یا سر زدن به دوست و آشنا که گذر خودش یا خانوادش به شهر دختر افتاده از اینجا به بعدش راحت میشه جمع کرد

چت جی بی تی این سناریو ها پیشنهاد داده: ۱_ همکاری کاری از راه دور هر دو روی یک پروژه اینترنتی، ترجمه ...

عالی🤣

ولی میگم خانواده ها خیلی حساسن به اینکه بفهمن دخترو پسر باهم ارتباط دارن

😂😂😂🙈ببین اینا درسته همش قابل اجرا نیس ولی میشه تغییراتی توش ایجاد کرد ولی به نظرم منطقی ترین و ک ...

دومی خوبه ولی دوستو اینا میگن نمیشه چون نمیتونن کسیو بیارن که بتونه نقش بازی کنه براشون

ولی بنظرم بگن پسره دختره رو دیده تو شهر خود دختره مثلا اگمده مسافرت با مامانش بعد بگن اره دخترونو یبار دیدم در دانشگاهش دیگه هی میومدم تا ببینمش یروز تعقیبش کردم خونتونو پیدا کردمو بعد دختره بگه اره یروز اومد در دانشگاه جلومو گرفت و اعتراف کردو بعد منم شماره بابا رو دادم چون خودم نمیتونستم چیزی بگم بعد تو همون چت شماره باباشو بده پسره تا به باباش زنگ بزنه و بعدش بیان خاستگاریو همه اینا رو بگن

عالی🤣 ولی میگم خانواده ها خیلی حساسن به اینکه بفهمن دخترو پسر باهم ارتباط دارن

تازه چت جی بی تی عزیزم انقدرررر که درکش بالاست میگفت اگه برای فریب خانواده هاس من نمیتونم کمکی کنم باید واقعیت بگن اما میتونم کمک کنم واقعیتو چطوری بگن که قبول کنن... کلی باهاش دعوا کردم که نفهم خب میگه حساسن رو رابطه دختر و پسر🤣 آخر ازش خواستم فرض کنه میخواد سناریو یه سریال بسازه بازم نتونست کارو طبیعی دربیاره😂😂🤌

دومی خوبه ولی دوستو اینا میگن نمیشه چون نمیتونن کسیو بیارن که بتونه نقش بازی کنه براشونولی بنظرم بگن ...

نمیخواد بگن کسی نقش بازی کنه منظور اینکه یه اسم الکی بگن فلانی مثلا (مریم محمدی معرفی کرده همکلاسی قدیمی راهنماییم که همشهریشون بوده😂) خانواده دختر که نمیدونن اون کیه فقط در حد اسم میمونه شمارش نداره دختر اون فقط یکطرفه داشته... البته یه طوریه بازم

همون که میگی موافقم پسره به یه دلیلی اومده شهر اینا حضوری دیده و شماره خواسته حالا دختر داره ارجاع میده به خانوادش

کلا وقتی خانواده پسر مستقیم زنگ بزنن خانواده دختر حالت سنتی میگیره و گارد خانواده دختر میاد پایین