2777
2789
عنوان

اسیب بدنسازی

111 بازدید | 14 پست

دوستان خواهرنوجوونم تو باشگاه بدنسازی کمرش اسیب دیده ظاهرا

دردش جزئی ولی مزمن شده

الان یک ماهه باشگاه نمیره ولی هنوز ادامه داره این درد کلافع کننده

مخصوصا موقع نشستن اذیت هست

وگرن دراز کشیده باشه اوکیه

پیگ فعالیت انچنانی نمیتونم بکنم کلافه شدم

فیزیوتراپ بردیم علائمش گفتیم گفت فعلا چندجلسه استخر بره اگ خوب نشد بیاد چندجلسه فیزیوتراپی اگ بعدم خوب نشد اونوقت عکس و اینا

ولی باتوجه ب چیزا ک خواهرم گفت چیز جدی نیست

حالا اجیم یک جلسه استخربردم قراره دوباره ببرم

ولی الان جدیدا همش گریه میکنه میترسه غمگینه میگ اذیتم میترسه اسیبش جدی باشه

کسی اگ راهنمایی یا تجربه ای داره بگه

خوشحال میشم

دوستان نی نی سایتی عزیزم لایک من رو تشکر فراوااان از اینکه تجربتون رو دراختیار من قرار دادید درنظر بگیرید بیشتروقتا برای اینکه تاپیک شلوغ نشه و خلاصه و جمع و جور برای ایندگان باقی بمونه تک تک و مفصل تشکر نمیکنم عذرخواهم بابت این موضوع

حرکاتو اشتباه زده یا اینکه از وزنه های سنگین استفاده کرده شاید مشکل از تاندوم و رگهاشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه زده حرکات رو ؟

یبار یه حرکتو داشت میزد کمرش درد گرفت به مربی گفت کمرم درد میگیره بااین حرکت مربیم هی میگفت بزن تا درست شه جرکت دیگه ازاون موقعه کمر درده

دوستان نی نی سایتی عزیزم لایک من رو تشکر فراوااان از اینکه تجربتون رو دراختیار من قرار دادید درنظر بگیرید بیشتروقتا برای اینکه تاپیک شلوغ نشه و خلاصه و جمع و جور برای ایندگان باقی بمونه تک تک و مفصل تشکر نمیکنم عذرخواهم بابت این موضوع

یبار یه حرکتو داشت میزد کمرش درد گرفت به مربی گفت کمرم درد میگیره بااین حرکت مربیم هی میگفت بزن تا د ...

ای بابا چه بد

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

مربیها جدیدا دقت ندارن فقط میخان پول بگیرن وتمام

قبلا شهریه ها اینقدر نبود مربیها هم دقت داشتن به حرکت زدن

دیروز جلسه اول سی ایکس رفتم مربی خیلی کم توجه داشت منی که جلسه اولم بود خب حرکت اشتباه زیاد میزدم اما کلا یکی دوبار اومد بهم گفت خوشم نیومد خوب شد این جلسه رو امتحانی رفتم دیگه اینجا نمیرم

خدایاشکرت

حرکاتو اشتباه زده یا اینکه از وزنه های سنگین استفاده کرده شاید مشکل از تاندوم و رگهاشه

اشتباه زد نمیدونم

ببرین ارتوپد براتون عکس بنویسهمنم همسرم ۲۷ سالگی بخاطر باشگاه دیسک گردن گرفت

علائمش چی بود

یبار یه حرکتو داشت میزد کمرش درد گرفت به مربی گفت کمرم درد میگیره بااین حرکت مربیم هی میگفت بزن تا د ...

حتما عضلاتش ضعیف بوده فشار افتاده رو ستون فقرات اسیب دیده و اینم از نادونی مربی کسی که تو یه حرکتی درد داره نباید اونو ادامه بده منم زانو چپم یه مربی نادون همینجور نابود کرد خیلی زیاد راه برم یا بدوم دردش شروع میشه

می‌خوام به خدا امید داشته باشم 

چه مربی بی سواد و بی تجربه ای بوده یعنی چی بزن تا درست شه

مربی من همیشه میگه به صدای بدن باید توجه کنی تو هیچ حرکتی نباید درد و گزگز حس بشه اگه بشه یعنی برای بدن زیاده بدن هنوز اماده نیست برای انجامش

اول ببر دکتر عکس بگیره خدایی نکرده چیز جدی نباشه بمونه بدتر بشه بعد چیز خاصی نبود همون استخر ببرش سونا هم گرمه خوبه فقط بعدش نزاره باد بهش بخوره عضلاتش هرچی گرم بمونه بهتره درد کمتره

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت