2777
2789
عنوان

بیایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 30 پست
نه اتفاقا خیلی پسر باهوشیهتا بحث اقدام جدی شداین سوالا های نظیر اینکه چقدر مال و منال داری و از زبون ...

دقیقا منم بهش گفتم از داره زیر زبونتو میکشه

منم همینو بهش میگم کلا خانواده خسیسی هستن و با اینکه خیلی پولدارن ولی همش میگن نداریم

نمیدونم دختر خالم عاشق چی این پسر شده

میگه دوسش دارم

توی این یکسال که با همدیگه در ارتباطن این پسره یه شارژ ده تومنی هم برایش نزده

فقط چند بار کافه رفتن که چند بار هم دختر خالم حساب کرده

و دختر خالم برای تولدش بهترین کادو رو گرفت

و اینکه این پسره یه خواهر داره 35 سالشه مجرده کلا انگار خانواده اش علاقه ای به ازدواج ندارن

نظر شما چیه ؟

بهرحال پسره معلومه دنبال منفعته و من حس خوبی بهش ندارم

منم همینو بهش میگم کلا خانواده خسیسی هستن و با اینکه خیلی پولدارن ولی همش میگن نداریم

نمیدونم دختر خالم عاشق چی این پسر شده

میگه دوسش دارم

توی این یکسال که با همدیگه در ارتباطن این پسره یه شارژ ده تومنی هم برایش نزده

فقط چند بار کافه رفتن که چند بار هم دختر خالم حساب کرده

و دختر خالم برای تولدش بهترین کادو رو گرفت

و اینکه این پسره یه خواهر داره 35 سالشه مجرده کلا انگار خانواده اش علاقه ای به ازدواج ندارن

نظر شما چیه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینو بهش میگم کلا خانواده خسیسی هستن و با اینکه خیلی پولدارن ولی همش میگن نداریمنمیدونم دختر خا ...

صددرصد منفی

خوبه با یه سطح متوسط ازدواج کنی هرچی داشت بریزه وسط با زنش باهم مدیریت کنن.خرج کنن.پس انداز کنن

ن اینکه با یه پولدار گداصفت ازدواج کنی بسوزی و بسازی باهاش

از بی ادبی کسی به جایی نرسید.دری است ادب به هر گدایی نرسید☺️💖

صددرصد منفیخوبه با یه سطح متوسط ازدواج کنی هرچی داشت بریزه وسط با زنش باهم مدیریت کنن.خرج کنن.پس اند ...

دقیقا ممنونم از اینکه وقت گذاشتی عزیزم

حالا چند وقت دیگه میخوان برم بیرون بنظرتون دختر خالم حساب کنه یا بزاره پسره حساب کنه ؟ و اینکه دختر خالم چجوری رفتار کنه؟

دقیقا ممنونم از اینکه وقت گذاشتی عزیزم حالا چند وقت دیگه میخوان برم بیرون بنظرتون دختر خالم حساب کنه ...

ارع خیلی محکش بزنه بحث ی عمر زندگیه

برن بیرون بزاره حساب کنه

بره ی پاساژ الکیم شده بگه ازین کیفه چمیدونم لباسه خوشم میاد برام بخر ببینم اصن چجوریه طرف

ارع خیلی محکش بزنه بحث ی عمر زندگیهبرن بیرون بزاره حساب کنهبره ی پاساژ الکیم شده بگه ازین کیفه چمیدو ...

دقیقا

عزیزم پسره به دختره خالم میگه خیلی دوست دارم و بدون تو میمیرم و دخترخالم واقعا دوسش داره

یکم خونه دختر خالم اینا منطقه پایین تریه نسبت به خونه پسره یعنی میشه گفت یکم وضع مالی دختره پایین تر از اوناست

ولی با این حال همیشه دختر خالم بهتر از اونا میخورمخو میپوشن و زندگی میکنن یعنی میخوام بگم دختر خالم اینا مثل اونا خسیس نیستن

الان بنظرت مادر پسره بگه خونه دختره منطقه پایین تریه نسبت به ما و با این دختر ازدواج نکن

بنظرت اینکه وضع مالی دختر خالم یکم پایین تر از اوناست تاثیر داره و مهمه توی ازدواج باهاش؟

دقیقا عزیزم پسره به دختره خالم میگه خیلی دوست دارم و بدون تو میمیرم و دخترخالم واقعا دوسش داره یکم خ ...

از نظر من ک نه

ولی اینطور ک معلومه از نظر اونا خیلی مهمه و ب احتمال زیاد بعدا سرکوفتشو میزنن

از نظر من ک نهولی اینطور ک معلومه از نظر اونا خیلی مهمه و ب احتمال زیاد بعدا سرکوفتشو میزنن

دقیقا بنظرم ازدواج با این آدم اشتباهه

عزیزم ببخشید که خیلی وقتتو گرفتم 💖

فقط اینکه اگه رابطشون بهم خورد ریکشن دختر خالم چی باشه و بهش چی بگه؟ الکی بهش بگه که ما پولداریم و فلانیم و خونه جایی دیگه بالاشهر داریم که ببینه ریکشن پسره چیه؟

دقیقا بنظرم ازدواج با این آدم اشتباهه عزیزم ببخشید که خیلی وقتتو گرفتم 💖فقط اینکه اگه رابطشون بهم خ ...

خواهش گلم

ن اصلا نیازی نیس خودشو ب همچین شخصی توضیح بده

خوب فکراشوکنه دودوتا چارتاشو کنه

اگر دید نمیخواد پسررو خیلی راحت کنارش بزاره بگه کنار تو بااین ویژگی هات خوشبخت نمیشم

خواهش گلمن اصلا نیازی نیس خودشو ب همچین شخصی توضیح بدهخوب فکراشوکنه دودوتا چارتاشو کنهاگر دید نمیخوا ...

مشکل اینجاست که دختر خالم خیلی دوسش داره

بعد خودشم میگه نمیدونم عاشق چیش شدم خسیسه و این ویژگی ها رو داره ولی دوسش دارم

دقیقا منم بهش گفتم از داره زیر زبونتو میکشه منم همینو بهش میگم کلا خانواده خسیسی هستن و با اینکه خیل ...

بنظر من پسره داره گولش میزنه

مهم ترین دلیلمم اینه که اگر می خواستش.نمی نشست بگ مامانم گفته باغ دارین یا نه، فلان دارین یا نه

بجاش میگفت راضی میکنم.، و میام خواستگاری

تمام شد

به دختر خاله ات بگو، نسل های جدید دیگه از روانشناس و مشاور های ازدواج و اینا فرار نمیکنن در صورتی که فهمیدن این علم برای زندگی. لازمه

برای همین مراجعه کنه به یکی شون.

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

بنظر من پسره داره گولش میزنه مهم ترین دلیلمم اینه که اگر می خواستش.نمی نشست بگ مامانم گفته باغ دارین ...

دقیقا ممنونم از اینکه وقت گذاشتی عزیزم

حالا چند وقت دیگه میخوان برم بیرون بنظرتون دختر خالم حساب کنه یا بزاره پسره حساب کنه ؟ و اینکه دختر خالم چجوری رفتار کنه؟

دقیقا ممنونم از اینکه وقت گذاشتی عزیزمحالا چند وقت دیگه میخوان برم بیرون بنظرتون دختر خالم حساب کنه ...

قطعا باید از قبل، میذاشته پسره حساب کنه.

ببین بحث پول داشتن یا نداشتن نیست

پس اینکه نقش ی مرد تو رابطه باید حمایتگر و کوه باشه که ی دختر بتونه بهش تکیه کنه.

اشتباه کرده قرار هاشونو حساب میکرده، باید میذاشته همون پسره حساب کنه تا جای نقش حمایتگر رابطه عوض نشه.

بنظر من، در جواب همه ی اون سوالا بگه که اینا ی چیز شخصیه و من فکر نمیکنم برای ازدواج ما اینقدر حرف زدن راجب شون مهم باشه، بلاخره دو تا آدم بالغیم و وقتشه برای زندگی مون اقدام کنیم، بهونه های این چنینی و باید بزنیم کنار.

بنظرم قاطع صحبت کنه که تکلیفش روشن شه

حالا میخوای از بقیه هم نظر بپرس، شاید من اشتباه میگم.

مرسی 🎀🤍

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

قطعا باید از قبل، میذاشته پسره حساب کنه. ببین بحث پول داشتن یا نداشتن نیست پس اینکه نقش ی مرد تو راب ...

دقیقا ببخشید که خیلی وقتتو گرفتم عزیزم ❤️

عزیزم پسره به دختره خالم میگه خیلی دوست دارم و بدون تو میمیرم و دخترخالم واقعا دوسش داره

یکم خونه دختر خالم اینا منطقه پایین تریه نسبت به خونه پسره یعنی میشه گفت یکم وضع مالی دختره پایین تر از اوناست

ولی با این حال همیشه دختر خالم بهتر از اونا میخورمخو میپوشن و زندگی میکنن یعنی میخوام بگم دختر خالم اینا مثل اونا خسیس نیستن

الان بنظرت مادر پسره بگه خونه دختره منطقه پایین تریه نسبت به ما و با این دختر ازدواج نکن

بنظرت اینکه وضع مالی دختر خالم یکم پایین تر از اوناست تاثیر داره و مهمه توی ازدواج باهاش؟