2777
2789
عنوان

بیایید کمک

122 بازدید | 30 پست

سلام خانما وقتتون بخیر یه راهنمایی و نظر سنجی ازتون میخواستم

دختر خالم یکساله با یه آقا پسری در ارتباطه و پسره از همون اول گفته که قصدش ازدواجه و هر دو همدیگه رو دوست دارن

حالا یک ماه پیش برای دختر خالم خواستگار اومده بود به پسره گفته بود که خواستگار اومده پسره هم گفته هر جوری که شده ردش کن

دختر خالم با اصرار خواستگار رو رد کرده بود و خانواده اش بهش فشار آوردن که چرا این کار رو کردی این پسره خوبی بود و دختر خالمم مجبور میشه بگه که یه نفر رو دوست داره و خانواده اش میگن پسره باید بیاد خودشو معرفی کنه

حالا الان پسره رفته به مادرش گفته که من از یه دختری خوشم میاد و میخوام باهاش ازدواج کنم

مادرش پرسیده خونشون چه شکلیه؟

پسره گفته خانواده مادری دختره باغ دارن اونم گفته باغاشون کجاست ؟چقدر باغ دارن؟

پسره گفته دختره خودش ماشین داره مامانش گفته مطمئنی ماله خودشه؟نکنه ماله باباش باشه

نظرتون در مورد این حرفهای مادر این پسره چیه؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هیف دختر بیچاره که قراره بره با اینا پسره مادرش همه مارست دم بع دقیقه فضولی کنه تو زندگیشون...

مادر پسره به پسره گفته خانواده اش میدونن که تو یکم اخلاقت بده؟

گفته میدونن که تو خونه نداری؟ در صورتی که پدر و مادرش خیلی وضعشون خوبه ولی همیشه میگن نداریم

باید خودت بری کار کنی بخری

و اینکه پسره 7 سال از دختر خالم بزرگتره

پسره اومده همه حرفای مامانشو گذاشته کف دست دخترخالت؟؟

دخترخالت بهتره بیشتر فک کنه

این پسره ازین بی سیاستاس ک همیشه زن و مادرشونو با حرفای بیخود ب جون هم میندازن

از بی ادبی کسی به جایی نرسید.دری است ادب به هر گدایی نرسید☺️💖

مادر عروس رو به خاطر مال و پول میخواد نه خودش

یک کلام، دختر خالهٔ شما با وصلت کردن با این خانواده خودش رو بدبخت خواهد کرد.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. یادت باشه آنا~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربریهای رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄

آره همه حرفایی که مامانش گفته رو به دختر خالم گفته

بگو ازین پسرهای خاله زنک دوری کنه که هیچگونه مدیریتی تو زندگی ندارن و نخواهند داشت

تمام بار زندگی میوفته روی دوش دخترخاله آن

پسری که دائم بین مادر و همسرش گیر میکنه و هی دعوا رو شعله ور میکنه

پسره اومده همه حرفای مامانشو گذاشته کف دست دخترخالت؟؟دخترخالت بهتره بیشتر فک کنهاین پسره ازین بی سیا ...

نه اتفاقا خیلی پسر باهوشیه

تا بحث اقدام جدی شد

این سوالا های نظیر اینکه چقدر مال و منال داری و از زبون مادرش داره میپرسه

یا حداقلش اگر راست باشه و واقعا مادرش اینا و پرسیدخ

مطمعنا سوال پسره هم هست و برای پسره هم فاکتور مهمی هست ،وگرنه اصلا به دختره نمیگفت مامانم اینارو گفت.

در عوض به مادرش میگفت این سوالا و متوقف کن

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

مادر عروس رو به خاطر مال و پول میخواد نه خودش یک کلام، دختر خالهٔ شما با وصلت کردن با این خانواده خو ...

منم همینو بهش میگم کلا خانواده خسیسی هستن و با اینکه خیلی پولدارن ولی همش میگن نداریم

نمیدونم دختر خالم عاشق چی این پسر شده

میگه دوسش دارم

توی این یکسال که با همدیگه در ارتباطن این پسره یه شارژ ده تومنی هم برایش نزده

فقط چند بار کافه رفتن که چند بار هم دختر خالم حساب کرده

و دختر خالم برای تولدش بهترین کادو رو گرفت

و اینکه این پسره یه خواهر داره 35 سالشه مجرده کلا انگار خانواده اش علاقه ای به ازدواج ندارن

نظر شما چیه ؟

منم همینو بهش میگم کلا خانواده خسیسی هستن و با اینکه خیلی پولدارن ولی همش میگن نداریم نمیدونم دختر خ ...

پسره خسیسه

خود خانواده خسیستر

و دختر خانم باز هم اصرار بر ازدواج داره

هیچی دیگه عاشق شده عشق هم چشمش رو کور کرده

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. یادت باشه آنا~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربریهای رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄

نه اتفاقا خیلی پسر باهوشیهتا بحث اقدام جدی شداین سوالا های نظیر اینکه چقدر مال و منال داری و از زبون ...

بهرحال پسره معلومه دنبال منفعته و من حس خوبی بهش ندارم

از بی ادبی کسی به جایی نرسید.دری است ادب به هر گدایی نرسید☺️💖