2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

36 بازدید | 6 پست

دوستام نیستن بیان باهام بیرون، به نظرتون برم بیرون تو پارک کتابی چیزی بخونم، یا بمونم خونه نقاشی بکشم یا فیلم ببینم، تجربه های جالب دارین بگین انجام بدم شاید منم دوسشون داشتم..

من فقط ورزش کردن به ذهنممیرسه

منم یه زمان هم شناگر بودم هم بدنسازی چند سال کار میکردم ولی فعلا چون دسو بالم بستس موندم کمی پول دستم بیاد بعد برم دوباره باشگاه، ولی تو این فکر کردم مثلا یه روزایی رو برم قدم بزنم صبح ها، خوبه نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه زمان هم شناگر بودم هم بدنسازی چند سال کار میکردم ولی فعلا چون دسو بالم بستس موندم کمی پول دست ...

پول لازم نیست خودت ورزش کن همون پیاده روی یا دویدن و توی خونه ورزش با وزن بدن

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

پول لازم نیست خودت ورزش کن همون پیاده روی یا دویدن و توی خونه ورزش با وزن بدن

آره فکر خوبیه، دلم میخواد دوباره وزن اضافه کنم، رژیممو درست میکنم و صبح ها میرم قدم میزنم🤌🏻مرسی بهم گفتی✨️

آره فکر خوبیه، دلم میخواد دوباره وزن اضافه کنم، رژیممو درست میکنم و صبح ها میرم قدم میزنم🤌🏻مرسی به ...

اسکوت با وزن بدن ، شنا سوئدی و دیپ و انواع پلاک رو میتونی توی خونه انجام بدی ، گوگل بزن بدنسازی در خانه بدون لوازم

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

اسکوت با وزن بدن ، شنا سوئدی و دیپ و انواع پلاک رو میتونی توی خونه انجام بدی ، گوگل بزن بدنسازی در خ ...

باش قشنگم، حتما انجامشون میدم، صبح ها کمی قدم میزنم و اومدم خونه تمرین هارو انجام میدم