2777
2789
عنوان

سرطان سینه

104 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.من سرطان سینه گرید۳هستم .۵ماهه تحت درمانم.۴جلسه هردوهفته یکبار شیمی درمانی شدم باداروهای سنگین.الان دکتر۱۲جلسه درمان هدفمند برام نوشته.جلسه۴که رفتم باوجود زدن ضدحساسیتها تنگی نفس گرفتم اکو دادم نرمال بود.الان دوروزه پهلوهام وزیرخط سینه هام بشدت دردمیکنه.معده مم که غذا برمیگیرده توی دهنم همش.بهم بگیدچیکارکنم؟دکترهمش میگه طبیعیه.ولی دردپهلوهام زیاده.هرچیم میخورم انگارهضم نمیشه وتوی گلوم میمونه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم انشالله خدا شفای عاجل عنایت کنهیه سوال شما درد سینه داشتین قبل اینکه بفهمین سرطان رو؟

ممنونم.

نه من اصلا درد نداشتم فقط یه توده اندازه فندوق زیردستم میومد که چون بچه شیرمیدادم دکترفکرکرد غده های شیری گرفته ومتاسفانه منو سونو نفرستاد تااین توده بزرگ شدبعددوماه زیربغلم دردگرفت که لنفمو درگیرکرده بودوسونودادم ومتوجه شدن سرطان سینه است🥺

تا جایی که میدونم گرید سه خیلی خطرناک نیس؛روحیه تو حفظ کن و زیاد به مریضی فک نکن ،غذاهای مقوی بخور ه ...

خداروشکر درمانش نسبت به گرید۴و۵ راحتتره.ولی من متاسفانه به دلیل کم توجهی وبیسوادی پزشک زنانم دوماه دیرتراقدام کردم ولنفمم درگیرشد😔همین قضیه درمانمو طولانی میکنه متاسفانه

الهی زودتر خوب بشی

ناگهان دلم هوای تورا کرده راستش را بخواهی ناگهان فکر کردم که تو کنار منی چقدر تو را دوست دارم خدای من🙂🩷 متاهل نیستم انقد سوال نپرسید لطفا🕊خدایا امیدم،به توعه ناامیدم نکن برسون منو به چیزی که میخوامش💔

ممنونم.نه من اصلا درد نداشتم فقط یه توده اندازه فندوق زیردستم میومد که چون بچه شیرمیدادم دکترفکرکرد ...

🥲عزیزم من یه سینه ام همش درد میکنه دوسه باری سونو رفتم گفتن فیبروکیستیکه الان دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم بریم دکتر نگرانم همش بخاطر همبن پرسیدم

🥲عزیزم من یه سینه ام همش درد میکنه دوسه باری سونو رفتم گفتن فیبروکیستیکه الان دیگه روم نمیشه به شوه ...

پیگیری رو بایدهر۶ماه انجام بدید.خودتون تنهابرید عزیزم برای چکاپ وسونو.یابگیددکترگفته بایدهر۶ماه چکاپ بشید.من فقط با۲ماه دیررفتن لنفم درگیرشدوچقدرمتاسفم که پزشک حتی نبایدشک کنه به اینکه شاید توده خطرناک باشه.من خودمم فکرنمیکردم چون اصلاااا هیچ بیمارسرطانی توی فامیل نداریم.