2777
2789

قرص بخور گلم.من ۴.۵ بودم علایم کم کاری نشون داد بدنم به تجویز پزشک شروع کردم.الان خوبم ولی باید تا آخر عمر بخورم

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا تااخرعمر. ینی درمان نمیشه؟

نه درمان نمیشه.باید تا آخر عمر بخوری.اگر قطع کنی یه دوره خوبه باز برمیگرده و شاید مجبور باشی دز بالاتری دارو مصرف کنی.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

نه درمان نمیشه.باید تا آخر عمر بخوری.اگر قطع کنی یه دوره خوبه باز برمیگرده و شاید مجبور باشی دز بالا ...

وای چه بد🥺واسه من گفت رو به کم کاریه. هنوز تو رنج نرماله. دکترام هیچی حالیشون نیس برام قرص نوشت

وای چه بد🥺واسه من گفت رو به کم کاریه. هنوز تو رنج نرماله. دکترام هیچی حالیشون نیس برام قرص نوشت

وقتی با دارو کنترل میشه نگران نباش.منم تو رنج نرمال بودم حتی کمتر از شما بود ولی قرص رو شروع کردم و حالم بهتره.تیرویید کم کار بدن رو از کار میندازه.رحم تنبل میشه،کبد تنبل میشه،موها ریزش میگیرن،پوست افت میکنه،حالت آلرژی میگیری.

قرص چی داد؟لووتیروکسین