2777
2789
عنوان

موی پسرونه

48 بازدید | 15 پست

میگم بچه هاا راسته اگر یکی موهاشو مدل پسرونه بزنه بعد یکی دو ماه زشت میشه ؟

و اینکه آرایشگر گفته چند وقت یکبار بیا مرتبشون کنم برات اگه یکی بخواد بلند کنه دوباره موهاشو

نباید اصلا بره آرایشگاه ؟ آخه شنیدم میگن هربار که میری ارایشگاه کوتاهش میکنن و دیگه نمیزارن بلند بشه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم هرچیزی که ترند میشه جذاب نیست

موی پسرونه رو من خوشم نمیاد هرچند الان تو خیابون از هر سه نفر دونفر با ترند میرن جلو ولی چی بگم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من زدم پیارسال

خامه ای و دورشو خالی کردم

به من گفت ماهی یه بار بیا

ولی من نرفتم پنج ماه اول خوب بود

ولی بعدش بهم ریخته و خیلی اجق وجق شده بود

ولی کم کم بلند شد و بستم سختش تا وقتیه که ببندی الانم تا کمرمه موهام

من ی ماهه پیش ینی همون اول تیر رفتم موهامو پسرونه زدم

تو این گرما با این قطعی برق خیلی راحت شدم

بعدشم عزیزم موی کوتاه بستگی به رشد موها تون داره یکی بعد از 2 ماه موهاش زشت و نامرتب میشه یکی بعد از 5 ماه موهاش زشت و نامرتب میشه

موی کوتاه و خودتون تشخیص میدین کی باید دوباره برین آرایشگاه و مرتبش کنین وگرنه خیلی زشت میشع

من الان خودم دوباره قصد دارم برای اخرای شهریور دوباره برم کوتاه و مرتبشون کنم

البته مال من خیلی خیلی کوتاهه مدل تیفوسی زدم

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

من ی ماهه پیش ینی همون اول تیر رفتم موهامو پسرونه زدم تو این گرما با این قطعی برق خیلی راحت شدم بعد ...

وقتی میری ارایشگاه ازش کوتاه میکنن دوباره یا فقط مرتب میکنن ؟ ( منظورم اینه جلوی اینکه بلند بشه رو میگیرن)

نمیدونم منظورمو متوجه شدی یا نه 😂

خب تا کوتاه نکنه که مرتب نمیشه باید ی مقدار کوتاه بشه

اخه جلو بلند شدنشو نمیگیره ؟

مثلا بخواد دوباره بلند شه موهاش چی ؟

چون هربار که بره آرایشگاه کوتاه میکنن براش دیگه

خواهش میکنم عزیزمicon

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

وقتی میرم آرایشگاه چون من رشد موهام متوسطه همون موهایی ک سیخ سیخ شده و از کات مو زده بیرون برام دوباره اصلاح میکنه و کاملا مرتبط میشه

اگه احتیاج به کوتاهی مجددا داشته باشه که دوباره همه رو از اول کوتاه میکنه

ینی همون چیزی که شما گفتی هر چی رشد کرده اگه نیاز باشه و خودتونو دوست داشته باشین کوتاه میکنع

نمیدونم منظورم و درست رسوندم یا نه