2777
2789
عنوان

طاها خودرو

87 بازدید | 6 پست

سلام دوستای عزیز خودتون یا آشناهاتون  تا حالا از طاها خودرو ماشین خریده  

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

نشنیده بودم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
نشنیده بودم.

منم چون اسمش و نشنیدم تاپیک زدم ببینم کسی میشناسه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اینقدر ناشناسه. از جایی بخرید که مشهورتره. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
اگه اینقدر ناشناسه. از جایی بخرید که مشهورتره. 

والا خودشون سند ماشین و عکساشون با هنرپیشه ها و فوتبالیستارو که ازشون خرید کردند گذاشتن ولی من میترسم حکایت 5040 که افراد مشهور تبلیغ الکی میکردند باشه