2821
2789
قباد مرد . اکرم به ۱۵ سال زندان محکوم‌شد . شیرین و صابر عروسی کردن همه میراث رسید به شیرین . بچه اکر ...

فرهاد چرا رفت؟ شهرزاد چی شد؟

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من فقط یه قسمتشو دیدم اواسطش .یکی برام خلاصشو بگه خخخ زن دیگه قباد چی شد همون فامیلش؟

منم 😂😂😂😂😂😂

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
قباد مرد . اکرم به ۱۵ سال زندان محکوم‌شد . شیرین و صابر عروسی کردن همه میراث رسید به شیرین . بچه اکر ...

بچه رو ک دایمی ندادن 

خب از اخر شهرزاد چ کرد؟؟

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
دیگه نشون داد که فرهاد رفت و شهرزاد با امید بود

مجبور شد بره؟ چرا نموند ب خاطز شهرزاد یا شهرزادم بره باهاش