2777
2789
عنوان

تمیزی💃✨🥰

79 بازدید | 13 پست

بچه ها از ساعت 7دارم خونه ها رو تمیز میکنم، یذره جمع و جور کردم وسایل که لازم نبود رو، شستم سابیدم، جارو کشیدم الان تموم شد بلاخره

اما لذت آخرش که بشینی یه گوشه و از در و دیوار تمیزی بباره یه چیز دیگست🥺🤣💃

همه جا✨✨✨

الان وایب پرنسس های دیزینی رو دارم

سیندرلا با یه دستمال میوفتاد به جون زمین😑🤣

ااالانم برم آکاده شم برم خرید😍🤣

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صبحونه خوردی؟

نو نو😑🤣🤣🤣

البته با آقایی نشستم ولی خب اشتها نداشتم اصن

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

😂خسته نباشيكاش يه اسپري هم بود،ميزديم خونه همونجور تميز بمونه

کاش

اسپری فیکس 😑🤣🤣🤣

خسته نباشییی

به خودتم برس دختر لذتشو ببر😍

🩸🔪=مزاحم. خدایا دوستت دارم🫀با تمام مشکلاتم دوستت دارم تنها امیدم برای زندگی کردنی ❤️🥹کی بشه بهت برسم ببینمت💞

خسته نباشییی به خودتم برس دختر لذتشو ببر😍

🫂💃✨

مخصوصا اگه با آهنگ تمیز کاری کنیبیشتر از هر چیزی خوشمیگذره

اره دقیقا

منتهی هدفونم شارژ نداشت آقاییمم که خواب بود ترسیدم بیدار شه گناه داره کل شب رو سر کار بود🥺