2777
عنوان

کمککککککک . اقدام

196 بازدید | 27 پست

سلام

پیه سوال دارم خواهشا هر کی راه حلی داره کمک کنه 

ما الان یه چن ماهیه اقدام میکنیم برای بچه دار شدن اما چن تا مشکل هست یکی اینکه من تنبلی تخمدان دارم (آیا همون تخمدان پلی کیستیکه ؟؟؟) دوم اینکه شوهرم نمیتونه هر یک شب در میون اقدام کنه نهایتا هر سه شب در میونه .چیکار کنم کمک

خدایا دستمو ول نکن به کمکت احتیاج دارم

هردوش یکیه دکتر برو قرص برات بنویسه  ولی دکتر من میگه کسایی که تنبلی دارن هرچی بیشتر اقدام کنن به نفع خودشونه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگه راهی هست که کمک کنه بتونیم بچه دار بشیم و اینکه تنبلی تخمدان من رفع بشه بهم بگید لطفا

تنبلی رفع نمیشه با دارو قابل کنارله و رژیم ولاغری

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
س شب درمیون خیلی کمه    تنبلی هم ک بدترشدمیکنه  دنبال درمان رفتی

اره متفورمین میخورم فولیکولم رشد میکنه اما فک کنم بخاطر اقدام کممونه که نمیشه 

یعنی چی نمیتونه یعنی مشکل داره؟

اره .اصلا میل جنسیشم کمه انگاری البته اولا اینجور نبودا .الان میگه فکرش درگیره مسائل مالیه