misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 104 عنوان ازدواج 99 بازدید | 20 پست سلام به همهخانم ها من دچار یک اتفاق بد شدم کمکم کنید امروز | 04:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghbariiii عضویت: 1405/02/06 تعداد پست: 2264 چه اتفاقیخب کامل بنویس حالا ما باید بیاییم بپزسم چی کی کجا اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده
misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 104 چه اتفاقیخب کامل بنویس حالا ما باید بیاییم بپزسم چی کی کجا من فکرم درگیره خب نتونستم بخابم اما شماچرا فک کردم صبح پیام میدن
misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 104 من فکرم درگیره خب نتونستم بخابم اما شماچرا فک کردم صبح پیام میدن خوابیدی.؟
ghbariiii عضویت: 1405/02/06 تعداد پست: 2264 من فکرم درگیره خب نتونستم بخابم اما شماچرا فک کردم صبح پیام میدن من خابم بهم ریخته ی مدته سر داستان جن.گ و اینا اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده
misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 104 من خابم بهم ریخته ی مدته سر داستان جن.گ و اینا اوکی.ازکجاهستین؟والا من خیلی زندگیم بهم ریخته همچیشازکجا بگماوف فقط کارم شده خدا چیکارکنم
misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 104 اوکی.ازکجاهستین؟والا من خیلی زندگیم بهم ریخته همچیشازکجا بگماوف فقط کارم شده خدا چیکارکنم یدفعه بغضم میگیره.یدفعه اینقدر گریه میکنم که چشام ورم میکنه.یدفعه میرم تواتاق زیرپتو نمیخام بیام بیرون که کسی بگه چته
ghbariiii عضویت: 1405/02/06 تعداد پست: 2264 حالا تو بگو چی میخاستی بگی چی شده اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده
ghbariiii عضویت: 1405/02/06 تعداد پست: 2264 اوکی.ازکجاهستین؟والا من خیلی زندگیم بهم ریخته همچیشازکجا بگماوف فقط کارم شده خدا چیکارکنم اطراف تهران اینجا رو نزدن زیاد ولی کلا من الان ی ساله ک ترومای جنگ دارم یکی درو محکم ببنده تا ی رب میلرزم اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده
misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 104 اطراف تهران اینجا رو نزدن زیاد ولی کلا من الان ی ساله ک ترومای جنگ دارم یکی درو محکم ببنده تا ی رب م ... وای توکه وضعیتت بدترازمنه.نه نگران نباش ببین سرنوشت دست خداس بخاد حادثه ای بیفته میفته
ghbariiii عضویت: 1405/02/06 تعداد پست: 2264 وای توکه وضعیتت بدترازمنه.نه نگران نباش ببین سرنوشت دست خداس بخاد حادثه ای بیفته میفته دست خودم نیست تازه ی همسایه زبون نفهم داریم هربار ی جور درو میبنده کل ساختمون میلرزه صدبارم بهش گفتم نمیفهمه باز اصلا من مشکل ندارم همین فردا بمیرم تموم بشه ولی بمیرم اینجوری هرروز مردنه عذابه اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده
misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 104 حالا تو بگو چی میخاستی بگی چی شده برادرم قصد ازدواج داشت منم دخترخواهرشوهرمو معرفی کردم الان عقدکردن امامشکل دارن همش دعوامیکنن پیش خودم میگم چه اشتباهی کردم
misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 104 دست خودم نیست تازه ی همسایه زبون نفهم داریم هربار ی جور درو میبنده کل ساختمون میلرزه صدبارم بهش گفتم ... خب به همسایه های دیگه هم بگو
ghbariiii عضویت: 1405/02/06 تعداد پست: 2264 برادرم قصد ازدواج داشت منم دخترخواهرشوهرمو معرفی کردم الان عقدکردن امامشکل دارن همش دعوامیکنن پیش خو ... خب چرا نمیرن مشاور؟اوایل تا باهم جور بشن پیش میاد بعد تقصیر تو نیست ک دوتا ادم عاقل بالغن خودشون خاستن ازدواج کنن زوری نبوده ک اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده
ghbariiii عضویت: 1405/02/06 تعداد پست: 2264 خب به همسایه های دیگه هم بگو همشون عین همن یکی از یکی بیشعور تر ب هرکدوم میگی میگن چرا ب لون هیچی نمیگی انگار مهدکودکه اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده