2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی.ازکجاهستین؟والا من خیلی زندگیم بهم ریخته همچیشازکجا بگماوف فقط کارم شده خدا چیکارکنم

یدفعه بغضم میگیره.یدفعه اینقدر گریه میکنم که چشام ورم میکنه.یدفعه میرم تواتاق زیرپتو نمیخام بیام بیرون که کسی بگه چته

اوکی.ازکجاهستین؟والا من خیلی زندگیم بهم ریخته همچیشازکجا بگماوف فقط کارم شده خدا چیکارکنم

اطراف تهران اینجا رو نزدن زیاد ولی کلا من الان ی ساله ک ترومای جنگ دارم یکی درو محکم ببنده تا ی رب میلرزم

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

اطراف تهران اینجا رو نزدن زیاد ولی کلا من الان ی ساله ک ترومای جنگ دارم یکی درو محکم ببنده تا ی رب م ...

وای توکه وضعیتت بدترازمنه.

نه نگران نباش ببین سرنوشت دست خداس

بخاد حادثه ای بیفته میفته

وای توکه وضعیتت بدترازمنه.نه نگران نباش ببین سرنوشت دست خداس بخاد حادثه ای بیفته میفته

دست خودم نیست

تازه ی همسایه زبون نفهم داریم هربار ی جور درو میبنده کل ساختمون میلرزه صدبارم بهش گفتم نمیفهمه باز

اصلا من مشکل ندارم همین فردا بمیرم تموم بشه ولی بمیرم اینجوری هرروز مردنه عذابه

حالا تو بگو چی میخاستی بگی چی شده

برادرم قصد ازدواج داشت منم دخترخواهرشوهرمو معرفی کردم الان عقدکردن امامشکل دارن همش دعوامیکنن پیش خودم میگم چه اشتباهی کردم

برادرم قصد ازدواج داشت منم دخترخواهرشوهرمو معرفی کردم الان عقدکردن امامشکل دارن همش دعوامیکنن پیش خو ...

خب چرا نمیرن مشاور؟

اوایل تا باهم جور بشن پیش میاد بعد تقصیر تو نیست ک دوتا ادم عاقل بالغن خودشون خاستن ازدواج کنن زوری نبوده ک

خب به همسایه های دیگه هم بگو

همشون عین همن یکی از یکی بیشعور تر ب هرکدوم میگی میگن چرا ب لون هیچی نمیگی انگار مهدکودکه