2777
2789
عنوان

قهر و اشتی

106 بازدید | 18 پست

بچه ها شوهرم بعد هربار دعوا اینجوریه که قهرمیکنه و میره و من هرسری میرفتم دنبالش منت کشی ولی این سری واقعا شل کردم و برام مهم نیست نمیخام برم جلو ولی خب راستشو بخاایین مقصر دعوا من بودم و اینجوریه که الان یه هفتس ول کرده رفته خونه نیومده..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه نیومده؟؟؟😳😳

نه یه دوستی داره که پدر مادرش فوت شدن و مجرده میدونم که شبا میره پیش اون باردومشه که این کارو میکنه من هشت ماهه عروسی کردم اون سری هم یک هفته رفت و خبری ازم نگرفت و تا من نرفتم نیومد

از خونه رفته؟مرد بالغ؟؟؟صد سال سیاه نرو دنبالشبهش اطلاع بده تا مثلا فردا برنگرده میری صورتجلسه میکنی ...

ببین شاید خندت بگیره😅ولی هرسری که دعوا میشه سند ازدواجو با خودش میبره میگه میرم طلاقت میدم و الکی منو تهدید میکنه بترسم که رفتارمو درست کنم مثلا از دید خودش

کلن کارایی که من باید انجام بدم و اون انجام میده

هر کاری هم کرده باشی حق نداره بزنتت واقعا ادمی که ضعیف تر از خودشو بزنه حیوونه وافعا نمیدونم چجوری ب ...

شوهرم وقتایی که خوبه فرشته میشه و واقعا حامیه ولی متاسفانه صفر وصده

یا بده بد یا خوبه خوب و تو دعوا اصلا این کارو نمیکرد دفعه اولش بود

اخه دست روم ببنددکرد واین واقعا خط قرمز منه هرچقدرم مقصر بودم حق این کارو نداشت

حالا قضیه فرق کرد ، تو بحث از زورش نباید استفاده میکرد ، البته زور زبان زن هم زیاده ، به هر حال مقصر هست ، ولی در کل نذار زیاد دور باشین سردی میاره

آقا هستم

ببین شاید خندت بگیره😅ولی هرسری که دعوا میشه سند ازدواجو با خودش میبره میگه میرم طلاقت میدم و الکی م ...

ففکر کنم یه وقت تطبیق جنسیت باید براش بگیری ...

مرد که اینطوری نمیشه

تو هم برو حسابی خوش بگذرون دوستات رو دعوت کن خونه ت

حالا قضیه فرق کرد ، تو بحث از زورش نباید استفاده میکرد ، البته زور زبان زن هم زیاده ، به هر حال مقصر ...

منم سری های پیش به حرف شما عمل میکردم

ولی به جایی رسیدم الان که متوجه شدم اون داره از من باج میگیره با این کارش وقتی میرم سمتش وگرنه نباید خونه رو ترک میکرد

نه یه دوستی داره که پدر مادرش فوت شدن و مجرده میدونم که شبا میره پیش اون باردومشه که این کارو میکنه ...

اینکه کجا میره، اولویت اول اهمیت نیست. در رتبه ی دومه.

اولویت اینه که نباید بره اونم ۱ هفته

هر کاری میکنی فقط اینو از سرش بنداز

⛔️حیوان نر! اگه پدرتو نمیشناسی درخواست بده⛔️