2777
2789
عنوان

سلام💔

9 بازدید | 8 پست

عنوانچیکار کنم رلم داره بعد صفر میره خاستگاری خانواده دختره اوکی دادن

رو اکانت رلم بودم

کات کردمممممممم سر همین جریان

همیشه رو اکانتش هستم بعد این عید میخاست بیاد خاستگاری خانواده مخالفت کردن حتی خانواده ای من

بعدش این از خونه رفت یکماه موند خونه عمش بعد مامانم گفتم زنگش بزن بگو دختر بهت نمیدم برو بعد اونم برگشت خونه اما باز باهم موندیم

و اینکه سه ماه گذشته چند بار باباش دختر بهش نشون داد از دوست های خواهرش و دختر های رفیقش (( همه چیز بهم میگه مخفی نمیکنه)) بعد این رد کرده

واقعا هم رد کرد

حالا امشب دیدم باباش براش نوشته که

خودت آماده کن بعد صفر میریم خاستگاری یک دختر اوکی از خانوادش هم گرفتم و دختر خوبیه

بعد دیدم رلم نوشت شوک عظیمی بهم دادی بابا

بعد رفت پیام پدرش برای مادرش هم فرستاد

حالا چیکار کنم همین ده دقیقه پیش دیدم

این ماه قرارع همو ببینیم

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.