2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته تقریباامااین اسامی نیستم گل

زنده باشی😘 عکستو گزارش زدم برات

نی نی یار گفتن گزارشو زودتر از تگ رسیدگی میکنن

“یا صاحب الزمان أدرکني” ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 💌🌧️🌸🍃

زنده باشی😘 عکستو گزارش زدم براتنی نی یار گفتن گزارشو زودتر از تگ رسیدگی میکنن

مرسی فدای تو اسمم قرآنی وغیرفارسی هست بنظرت ب مهتاب تغییربدم چندساله خودم وبااون اسم معرفی کردم ومنوگاهی بامهتاب اشتباه میگیرن خودم دوست دارم اسم شاعرانه وفارسی داشته باشم فعلاعجله ندارم میشه نظرتون وبهم بگی

مرسی فدای تو اسمم قرآنی وغیرفارسی هست بنظرت ب مهتاب تغییربدم چندساله خودم وبااون اسم معرفی کردم ومنو ...

قشنگم من چون انرژی قرآن رو خیلی قبول دارم جای شما باشم تغییر نمیدم البته برای من یه مقدار هم بحث اعتقادیه میتونی با چند نفری که خط فکریشون نزدیکتر به شما باشه مشورت کنی

(اسم خودمو هم از قرآن انتخاب کردن و خیلی دوسش دارم🥰)

مهتاب هم اسم قشنگیه و بهت میاد وقتی به این اسم میشناسنت به نظرم خیلی هم واجب نیست شناسنامه ای تغییرش بدی

اگه اسمت مائده ست که خیلی بهت میاد به رنگ پوستت و فرم چشمات و ظرافتت😘

“یا صاحب الزمان أدرکني” ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 💌🌧️🌸🍃

قشنگم من چون انرژی قرآن رو خیلی قبول دارم جای شما باشم تغییر نمیدم البته برای من یه مقدار هم بحث اعت ...

مرسی قربونت من خودمم قرآن میخونم روزانه انرژی هارو قبول دارم،منتها میشه بگی ازچطورهردواسم هم بهم میاد

مرسی قربونت من خودمم قرآن میخونم روزانه انرژی هارو قبول دارم،منتها میشه بگی ازچطورهردواسم هم بهم میا ...

خب عزیزم به منم اسمای دیگه رو هم میگن که بهم میاد

کلا ظاهرمون ممکنه وایبی داشته باشه که چندین اسم بهمون بشینه به شما حتی محدثه و نسترن و لیلا و نیلوفر هم میاد درحالیکه تو رده های مختلفی هستن