2777
2789
عنوان

پول گرفتن

42 بازدید | 10 پست

دوستان چجوری میتونین از نامزد یا همسر پول بگیرین مثلا میگین پول بده یا خودش میده من چرا از بابامم روم نمیاد پول بگیرم با تنگدستی سر میکنم ولی روم نمیاد به کسی بگم

نمیگم کار اشتباهیه حمایت مالی تو رابطه با مرده ولی میگم چجوری میگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خیلی سختته پیام بده بهش چند بار بگی عادت میشه برای تو هم دیگه سخت نیست. من اوایل بزام وحشتناک سخت بود و حس میکردم همسرم هم یکم زورش میومد ولی هر چی گذشت رفته رفته من برام آسون تر شد و برای همسرم هم عادی تر شد. ته ذهنت بگو وظیفشه چه شرعی چه عرفی

چجوری از بابات روت نمیشه پول بگیری؟؟🙄 خب ب مامانت بگو بهش بگههمسر هم خودش باید پول بده تو دوران نام ...

با بابام رفیقم بخوام میده ولی حس میکنم وظیفه خودمه نه اون از وقتی ۱۸ سالم شد اینجوری شدما لعنت بر من قبلش پول میگرفتم بعدش حتی خریدامم از اونا جدا کردم جالب اینه تک فرزندم این میل به مستقلی زیاد نیست

یعنی فک کن من خودم صدقه برای خودم جدا میدم اونا جدا من برای خودم لوازم بهداشتی جدا میخرم اونا جدا

یا طلاهامم در اوردم دادم بهشون گفتم اینا مال من نیست خب منگل مال کیه

اگه خیلی سختته پیام بده بهش چند بار بگی عادت میشه برای تو هم دیگه سخت نیست. من اوایل بزام وحشتناک سخ ...

من میگم در شان من نیست از یکی پول بخوام کلا همه کارامو خودم میکنم مثلا مریضم میشم خودم میرم بیمارستان سرم میزنم میام خونه بعد خانواده میگن چرا به ما نگفتی خب چی شده که بگم شوهر که ندارم مجردم ولی با این تفکر مطممئنم یه مشکل میخورم

من میگم در شان من نیست از یکی پول بخوام کلا همه کارامو خودم میکنم مثلا مریضم میشم خودم میرم بیمارستا ...

عزیزم شما کلی سرویس های دیگه به خانواده و همسرت میدی. هیچوقت تا حالا شده شوهرت بگه در شان من نیست زنم برام غذا درست کنه نه خودم باید برم درست کنم؟

عزیزم شما کلی سرویس های دیگه به خانواده و همسرت میدی. هیچوقت تا حالا شده شوهرت بگه در شان من نیست زن ...

نه قطعا که نمیگه حرف شما کاملا درسته من نرمال نیستم 🤦♀️