2777
2789
عنوان

پیامای شوهرم🙄

145 بازدید | 13 پست

تاپیک قبل توضیح دادم همه چیو

الان که میخوایم بریم بازدید خونه

من صبح امتحان دارم میگه میام دنبالت گفتم نمیخواد با تو نمیام ماشین میگیرم میام

بدجور ازش ناراحتم خیلییییییی عصبیم از دستش و نمیتونم بخاطر اون کارش که تو تاپیک قبل گفتم ببخشمش

حالا پیاماش اینه تا منو راضی کنه باهاش برم همش پیامای اونه:

بخدا قسم ابو عرقم یکی شد از شدت گرما اعصابم خراب حوصله خودمم نداشتم اون روز

بعد الان تو مثلا فکرمیکنی رفتم اونا رفتم توپارتی

من بلد نیستم مثل ادم حرف بزنم متاسفانه

ایرادم اینه حرف زدنم مشکل داره

یا کلا یادممیره خیلی چیزا رو

یا یهچیزی دیگه تو دلمه یه جور دیگه میگمش

ولی تو دلم اینجوری نیست بخدا

یکهفتس کلافم

واقعا هرچی هم سعی میکنم حالم خوب نیست

هعیییییی

انگار معتادی هستم که مصرف نکردم هی روز به روز داره حالم بدترمیشه از چند پیش شروع شده

واقعا چقد بده اینجوری...

۲ روز اول عصبانی بودم

۵ روزه افسرده شدم کم کم

زندگیم بدون تو پوچه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم خودش مث لحنش نباشه

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

سلام وقتت بخیر دوست من

من تاپیک قبلی شما رو خوندم

بنظر من همسر شما با مادر و عمش نمیتونه قاعدتاً جای بدی رفته باشه که شما رو ناراحت کنه

ناراحتی شما از پنهان کاریش درست و بجاست ولی حدس من این هست چون میدونست شما قصد تنبیهش را دارید از شما پنهان کاری کرده

بنظر من خوبی های همسر شما قابل توجه مثل اینکه پذیرفت منزلی که خریدید رو به نام شما بزنه تمام و کمال بالاخره توی این دوره و زمونه هر کسی سر مسائل مالی قبول نمیکنه فداکاری کنه الانم که حسابی داره عذرخواهی میکنه

بنظر من ببخشی بهتره

جای بخشش داره

یعنی چی

طرز حرف زدنشو و کلماتی که میگه رو میگم

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

سلام وقتت بخیر دوست منمن تاپیک قبلی شما رو خوندمبنظر من همسر شما با مادر و عمش نمیتونه قاعدتاً جای ب ...

سلام مرسی وقت توهم بخیر

ممنونم که وقت گذاشتی💖

نه جای بدی نرفت ولی بهم دروغ گفت کلا دروغ میگه باهام عادتش شده و درحالی که روز اول بهش گفتم خط قرمزم دروغ گفته ولی برعکس خط قرمزمو رد کرد میگم فعلا نبخشم شاید دروغ گفتنش رو کنار گذاشت خسته شدم همش دروغ درحالی که راستشو بگه چیزی نمیشه

سلام مرسی وقت توهم بخیر ممنونم که وقت گذاشتی💖نه جای بدی نرفت ولی بهم دروغ گفت کلا دروغ میگه باهام ع ...

مچکرم

بنظر من این یه نوع نگاه به قضیست که میتونه درست هم باشه یعنی با تنبیه و بالا بردن هزینه دروغ گویی این عادت رو ترک کنه ولی بنظرم ممکنه هم با کمتر حساسیت نشون دادن و اینکه حس کنه با پنهون کاری شماتت و دعوا نمیشه هم این عادت زشت رو ترک کنه اینکه کدوم راه حل بهتره تا حدود زیادی به ویژگی های همسرت بستگی داره

مچکرمبنظر من این یه نوع نگاه به قضیست که میتونه درست هم باشه یعنی با تنبیه و بالا بردن هزینه دروغ گو ...

هر راهی امتحان کردم از دروغش کم نشد

نمیدونم چیکار کنم

حتی حساسیت نشون ندادم ولی باز دروغ گفت

دروغ سر یه مسئله و دو مسئله نیست

سر تمام مسائل دروغ میگه