2777
2789
بعضیا ناامیدم میکنن

آدمی که در جا بزنه مثل آب میگنده

میتونی امیدوارم قبول بشی

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنی نداری. برای شروع هیچوقت دیر نیست .نذار تو 48سالگی افسوس بخوری که چرا شروع نکردی بیست سال پیش . عمرت رو میخای چیکار کنی عزیزم .در راه خوب بکارش ببر و درس بخون .چه بهتر که ادم عمرش صرف درس و علاقه هاش بشه.

بچه تا من تجربی نبودم میتونم خودم زیستو بخونم و یاد بگیرم؟ سال ۹۲ فارغ التحصیل شدم درسم بد نبود ...

زیستو بایدبری کلاس

کار تایپ،پاورپوینت،تحقیق،پروژه های اکسل رو با مناسب ترین قیمت انجام میدم.

خانمی

یادت باشه در هر صورت زمان میگذره اگه الان شروع کنی هیچ وقت دیر نیست

چند سال دیگه میگی کاشکی از همون28 سالگی شروع می کردم

البته اگه هدفت فقط درس خوندن باشه

اگه واسه کار می خوای که فکر نکنم دیگه بدردت بخوره چون اکثر استخدامی ها شرایط سنی دارند و نیاز به سابقه کار

چرا از این می ترسی که ممکن همه چیز خراب بشه!! هیجان این داشته باش که همه چیز می تونه رو به راه بشه!!

ما یکیو داریم  داریم ۳۷ سالشخ تازه داره ارشد میخونه.....دوستای دانشگام دوتا بچه داشتن میومدن دانشگاه....

رستاگار رحمانیو یادتونه .....درس و ول کرد و سربازی رفت و اومدو کار کار کرد چن سال پشت کنکور نشست و پزشکی قبول ش الان رزیدنت مغزو اعصابه