2777
2789
عنوان

مادر کمالگرا

72 بازدید | 13 پست

امروز کلاس داشتم المپیاد زیست میخونم بعد درصد یک ازمون کلیم که سوالات تیم ازمون متوسط بود 96 درصد شده و یک ازمون ژنتیک 20 سواله 19 تا درست و بیوشیمی 25 سواله 23 تا درست و مامانم بخاطر اینکه کامل نشدم دعوا راه انداخت یک عالمه سرزنشم کرد طوری که یهو قلبم گرفت راهی بیمارستان شدم و فشارم افتاد دیگه حالم بهم میخوره اههههههه

وایییی

ان همه سوال درست جواب دادی

مگهمامانت خودش میتونه اینارو جواب بدهههه؟؟

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

واییییان همه سوال درست جواب دادیمگهمامانت خودش میتونه اینارو جواب بدهههه؟؟

کلا از اول همینطور بوده به شدتتتتتتت سختگیر یعنی من طی سال درسی نمراتم کمتر از 19 شه دیگه هیچی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا خودت بخون، مانانت دلش میخواد ناراضی باشه بذار باشه

بچه اوورده بدای چی؟ بعضیا نمیدونم هدفشون از بچه دار شدن چیه ک فقط میخوان نمره و این چیزاش عالی باشه

انگار کنه انگار اون بچه خانوادشه و باید دوسش داشته باشه نه اینکه صرفا بخواد ادم پرفکت و بی نقصی باشه و نفر اول باشه و فلان

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

کلا از اول همینطور بوده به شدتتتتتتت سختگیر یعنی من طی سال درسی نمراتم کمتر از 19 شه دیگه هیچی

این سختگیری نیست چون باعث پیشرفتت نمیشه باعث فرسایش روانی میشه

برا خودت بخون، مانانت دلش میخواد ناراضی باشه بذار باشهبچه اوورده بدای چی؟ بعضیا نمیدونم هدفشون از بچ ...

همیشه همین بوده هم برای من هم داداشم داداشم نمره الف دانشگاه نشه از خونه بیرونه

از اونجایی که تا الان خوب عمل کردیم اعتقاد داره نتیجه میده تقصیر خودمونم هست

اون نتیجه ای ک گرفتی واسه همه چی بوده جز این

مشکلی نداره فشارت بالا پایین بسه ولی نمرت خوب بشه