2777
2789
عنوان

گاهی وقتا میگم 🥲🫠

110 بازدید | 15 پست

کاش نیست ونابود بشم ولی یادم میاد برای کسی سرسوزنی اهمیت نداره من باشم یا نباشم

به خاطر همون

دوباره پامیشم تلاش میکنم البته اینبار

بدون حرف مردم

بدون نگرانی درباره فکر مردم

بدون نگرانی درباره رفتار مردم

اینبار فقط برای خودم دقیقا برای خودم

و در اخر هم میبینم

دقیقا معنای زندگی همین بوده

قدر خودتونو خودتون بدونید کسی نمیاد تا قدر شمارو بدونه 🥲❤️

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

چراحالاخودت سرزنش میکنی که چی بشه

؟

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم الان همینمدلم اندازه دنیا گرفتهمیخام بلند بشم فقط خودمو دوست داشته باشمالان میدونم کسی نیست دوست ...

بلند شو خودت عزیز خودت شو بیخیال مردم اخرش میری میبنی کسی جز خودت نبود باهات

بلند شو خودت عزیز خودت شو بیخیال مردم اخرش میری میبنی کسی جز خودت نبود باهات

واقعا این چند وقت فهمیدم چقدر تنهام

چقدر دوستشون داشتم و اونا راحت منو کنار گذاشتن

فقط خدا رو دارم همون برام بس

واقعا این چند وقت فهمیدم چقدر تنهامچقدر دوستشون داشتم و اونا راحت منو کنار گذاشتنفقط خدا رو دارم همو ...

دقیقا ادم فقط خدا و خودشو داره دیر یا زود هم اینو میفهمه

چندسالتع چرابه خودت بدوبیراه میگی

100 سالمه

به خودم بد و بیراه نگفتم متن خوب بخون در ضمن اینو از یه جا کپی کردم گذاشتم و اگه یکم رو متن فکر کنی درس خوبی به ادم میده

سارینا لطفا دیگ زر الکی نزن

@niniyar

گفتی جواب فحش با فحش ندیم تگت کنیم بیا

سلام خوبی؟درخواست میدم . قبول میکنی ؟؟

چرا