2777
2789

بار اول رد شدم چون مثل برگ توی باد میلرزیدم از شدت استرس؛ نشسته گفت خانم پیاده شو نیوفتی روی دستمون😅

بار دوم هم دنده رو درست جا نزدم، آیینه رو خوب چک نکردم، دنده عقب هم توی برف گیر کردم🫣

بار سوم قبول شدم

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. یادت باشه آنا~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربریهای رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اخرای اموزشم میبنی بعضی وقتا یادم میره کلاجو زود ول میکنم بعد میگم نکنه اصلا قبول نشم تو هم همیچ ...

دیگه اینکه اصلا قبول نشیم که بعیده

پارک دوبل من جلسات آخر بهم آموزش داد

🌟

بابا ما سنمون پایینه ذهنمون بازه منم مثل شما۸۳ام

امیدوارم دلم میخواد رد نشم چون قبول شدن تو دفعه اول یه چیز دیگست یا حداقل دفعه دوم سوم قبول بشم حالا باز فردا ازت میپرسم ببینم قبول شدی یا ن

امیدوارم دلم میخواد رد نشم چون قبول شدن تو دفعه اول یه چیز دیگست یا حداقل دفعه دوم سوم قبول بشم حا ...

من دوساله بدون گواهینامه ماشین سوارم امیدوارم هردو قبول بشیم بار اول .شما کدوم شهر آزمون میدین؟

🌟

من دوساله بدون گواهینامه ماشین سوارم امیدوارم هردو قبول بشیم بار اول .شما کدوم شهر آزمون میدین؟

خوب پس تو قبولی چون تجربه خیلی مهمه رول کار دستت اومده خوب مگه آیین نامه رو ندادی شهر ما اول بائد ایین نامه قبول بشی بعد ازمون شهری ما یکی از شهرای تبریز

خوب پس تو قبولی چون تجربه خیلی مهمه رول کار دستت اومده خوب مگه آیین نامه رو ندادی شهر ما اول بائد ا ...

انشالله آیین نامه من یکشنبه همین هفته دادم قبول شدم

🌟

خوب پس تو قبولی چون تجربه خیلی مهمه رول کار دستت اومده خوب مگه آیین نامه رو ندادی شهر ما اول بائد ا ...

منم قوانینش رو خیلی جدی نگرفتم و مطالعه نکردم یعنی حوصلم نشد

🌟