شبیههایده مدیر استارتر عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 874 عنوان سوره واقعه💚 13 بازدید | 6 پست چند روز سوره واقعه خوندید حاجت گرفتید؟🙂 خدایا🦋معذرت میخوام لطفا منو ببخش سپاسگذارم دوستت دارم🍀 خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم🌱 1405/05/07 | 20:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 9616 عزیزم ببین دعا کردن باید از ته دل باشه و اطمینان داشته باشی اگه خدا رو صدا بزنی حاجت میگیری اینجا از این سوالا نپرس یکی میاد میگه نگرفتم نا امید میشی 💞
شبیههایده مدیر استارتر عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 874 عزیزم ببین دعا کردن باید از ته دل باشه و اطمینان داشته باشی اگه خدا رو صدا بزنی حاجت میگیری اینجا از ... درست میگی ولی من چون خودم تا حالا حاجت نگرفتم میپرسم که دیگران بگن گرفتیم انگیزه بگیرم خدایا🦋معذرت میخوام لطفا منو ببخش سپاسگذارم دوستت دارم🍀 خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم🌱
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 9616 درست میگی ولی من چون خودم تا حالا حاجت نگرفتم میپرسم که دیگران بگن گرفتیم انگیزه بگیرم حاجتت مالیه ؟ 💞
شبیههایده مدیر استارتر عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 874 حاجتت مالیه ؟ قصد ناشکری ندارم ولی سرتا پای زندگیم مشکله البته مالی دیگه بیشتر😑 خدایا🦋معذرت میخوام لطفا منو ببخش سپاسگذارم دوستت دارم🍀 خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم🌱
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 9616 قصد ناشکری ندارم ولی سرتا پای زندگیم مشکله البته مالی دیگه بیشتر😑 اگه سحر دعا طلسم داری نماز باطل السحر حضرت زهرا رو بخون 💞
شبیههایده مدیر استارتر عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 874 اگه سحر دعا طلسم داری نماز باطل السحر حضرت زهرا رو بخون نمیدونم ولی حرز امام جوادم گرفتم چنوقت پیش.. خدایا🦋معذرت میخوام لطفا منو ببخش سپاسگذارم دوستت دارم🍀 خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم🌱