2777
2789
عنوان

یه سوال

82 بازدید | 14 پست

سلام به همه خوبین ببخشین من زیاد پست میزارم یه سوال داشتم

تا حالا شده واسه کسی پیش بیاد کیک بپزه ولی بعدش اسم پودر کیکش یادش نیاد؟؟

میدونم سوالم شاید عجیب باشه ببخشین

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره من خودم اصلا هیچی یادم نمیمونه

مثلا تو مغازه موقع خرید نگاش میکنم ولی بعد که میام خونه دیگه نگاش نمیکنم یادمم نمیاد ک چی بود

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

هر چند وقت یبار که حوصله ام سر بره ، شیرینی ، کیک ، نوشیدنی یا پنکیک درست میکنم

من اذر پارسال یه بار کیک وانیلی پختم و یه چند تا مواد از خودم زدم که رنگش شبیه کاکائویی شد البته تا اسفند من کیک و پن کیک زیاد پختم یعنی دفعه ی اخری که کیکم خوب در اومد اسفند بود و چند وقت بعدش یعنی اردیبهشت تا تیر که پختم خوب در نیومد حالا نمیدونم کیکی که اذر پختم چه مارکی بود ولی میدونم از کجا خریده بودم

من اذر پارسال یه بار کیک وانیلی پختم و یه چند تا مواد از خودم زدم که رنگش شبیه کاکائویی شد البته تا ...

خب برو همونجا شاید بسته بندیش رو ببینی یادت بیاد میتونی سرچ کنی تو گوگل پودر کیک وانیلی بعد تو عکس ها نگاه کن ببین شاید دیدی

خب برو همونجا شاید بسته بندیش رو ببینی یادت بیاد میتونی سرچ کنی تو گوگل پودر کیک وانیلی بعد تو عکس ه ...

فکر کنم زرماکارون بود عکسو تو نت دیدم باز نمیدونم خودش بود یا نه

فکر کنم زرماکارون بود عکسو تو نت دیدم باز نمیدونم خودش بود یا نه

خب یه پور جدید بگیر اول برو تو سایت دی جی کالا یا همسایتون دیگه نظراتشون رو بخون بعد یکی که از همه نظرات مثبت بیشتری داشت امتحان کن