2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭😭

24 بازدید | 5 پست

میخوام خودکشی کنم

نهایی یازدهمو افتادم

ی سری مشکلات پیش اومد ک تو چرخه نخوندن افتادم و نتونستم بیام بیرون

منی ک درسم برام مهم بود به این درجه رسیدم

الانم راهی جز خودکشی یا ایست قلبی تو خواب ندارم

آبروم جلو کل همکلاسیام و مدیرمون میره

نابوددددددد شدممممم😭💔

اصلا گیریم شهریور همشو امتحان بدم و نمره خوبی بگیرم

چه فایده؟!

همه بهم به چشم ی دختر تنبل ک فکر درس نیست و شهریوری شده نگاه میکنن

😭😭😭😭😭چیکار کنم منننننن

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

ایی بابا حساس نباش باور کن این استرسایی که میکشی چندسال دیگه بهشون میخندی .تازه از این سختر هم توی زندگی پیش میاد و باید بتونی از پسش بربیای اگه بخای اینجوری ادامه بدی که نمیشه

͈ ولی هیی روزگار نامرد یواش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو سال پیش دقیقااااا جای الانت بودم

اتفاقا منم همچین تایپیکی زدم..

ولیی اولا اینکه مدیر و اینا براشون عادیه بچه ها بیوفتن... میری سر جلسه میبینی یه لشکر آدم اومدن حتییی بعضی از اون درس خونایی که فکرشم نمیکردی

بعد من کلاسمو عوض کردم چون هم دوست نداشتم مسخره بشم هم اینکه کلاس قبلی بچه های افتضاحی داشت باعث شد از درس دور بشم ...

سال بعدش منی که ریاضی یازدهمو افتاده بودم ، تنها کسی بودم که سوالات ریاضی رو درست حل میکرد و توی مدرسه شیر زن ریاضیات صدام میکردن نمرم پایین تر از ۱۸ نمیرفت و اونقدی توی مدرسه اسمم پیچید تا معلمم فهمید پارسال مردودی بودم شوکه شد 😂😂

ولی خب همه تمرکزم روی دوازدهم بود و کنکور نخوندم و قبول نشدم

امسال پشت کنکور بودم یه سری اتفاقات افتاد به شدت افسرده شدم و بازم قرار نیست قبول بشم ولی هیچ وقت یادم نمیره وقتی دوازدهم تمام تلاشمو کردم چه دانش اموز خفنی به نظر میومدم

توام غصه ی الانو نخور میگذره خاطره میشه باور کنن فقط بخون پاس بشی و سال دیگه صدت رو بذار مطمئنم خیلی قوی تر از این حرفایی 💖💖

ایی بابا حساس نباش باور کن این استرسایی که میکشی چندسال دیگه بهشون میخندی .تازه از این سختر هم توی ز ...

آخه من عاشق درسم

شرایط سختی پیش اومد ک با خودم لج کردم نخوندم

تنها راه موفقیت من درس و کنکوره

حاضرم صد سال پشت کنکور بمونم ولی به هدفم برسم

ولی دیگه تمومه از دور رقابت حذف شدم😭😭خداکنه امشب شب آخر زندگیم باشه

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

آخه من عاشق درسمشرایط سختی پیش اومد ک با خودم لج کردم نخوندمتنها راه موفقیت من درس و کنکورهحاضرم صد ...

ببین یه مدکتو بگیری و خلاص تازه همون مدرکم بدردت نمیخوره پس الکی انقدر غصه نخور منم به سن تو بودم همینجور بودم اما الان میگم خاک برسرم😂

͈ ولی هیی روزگار نامرد یواش