2777
2789
کسیو میشناسی برام انجام بده یع چند نفرم بهمم گفتن از بچگی چله رومه

حضوری میشناسم مال خیلی سال پیشه نمیدونم مرده اس یا زنده

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همزاد یکبار دفع میشه دیگه هم برنمیگرده اگه طرف بلد باشه اگه بلد نباشه که اصلا رفع نمیشهخلاصه خمزاد م ...

بله دقیقا

خودشم اینکه خیلی ها فکر میکنن همه همزاد دارن اینطوری نیس خیلی تحقیق کردم

برا کسانی که خودشون یا خونشون زیاد دعا میگیرن یه جنی وارد میشه دیگه درنمیاد میمونه اونجا به این میگن همزاد

واقعی هست

بله دقیقاخودشم اینکه خیلی ها فکر میکنن همه همزاد دارن اینطوری نیس خیلی تحقیق کردمبرا کسانی که خودشون ...

نه عزیزم همراه نوزاد انسان یک جن هم متولد میشه بهش میگن همزاد همه جا باهاش هست کاریش نداره مگر اینکه خود آدم ناخواسته اذیتش کنه مثلا آبجوش بریزه بسم الله نگه قبلش یا پوست تخم مرغ لگد کنه یا چهارشنبه ها و شبا بره حموم اونا بدشون میاد و تو زندگیش اختلال ایجاد میکنن

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

نه عزیزم همراه نوزاد انسان یک جن هم متولد میشه بهش میگن همزاد همه جا باهاش هست کاریش نداره مگر اینکه ...

این خرافات و اشتباه خیلی درموردش تحقیق کزدم خیلی ها اگه مخالفی دیگه ریپ نزن نمیخوام با کسی جر بحث کنم باعث ناراحتی بشه

همزاد همراه بچه متولد نمیشه هیچکسم نداره فقط به کسی خودش یا خونشون زیاد دعا میبرن بیش از اندازه جنی که وارد میشه درنمیاد این همزاد هست