2777
2789
دوستان کسی که عاشقتون نیست رو با دعا و جادو جنبل و طلسم و اینا به ازدواج بکشونید همون اجنه ی موکل او ...

با هم فرکانس شدن و بلای اون موکل ها شدیداً موافقم

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حرزدارم ممنون عزیزم

سوره های مجرب زبان بند و محبت شوهر هم داریم

چون سوره هستند معمولا سنگینی نمیارن دقیق یادم نیست چه سوره هابی بودن سرچ کنید براتون میاد شاید هوش مصنوعی هم کمکی کنه

ولی خب اگر نیاز به تکرار دفعات خواستید تحقیق کنید ببینید بازم سنگینی نمیارن یا خدای نکرده میارن

اینو البته آیت الله بهجت نگفتن

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

حرزدارم ممنون عزیزم

خواهش می کنم بزرگوار

اها باشه عزیزم حتماسرچمیکنم ممنون

الهی خوشبختی تون پایدار ♥️💌

من کخ امروز یکی بهم دعا نویس معرفی کرد شمارشو گرفتم زنگ بزنم دیدم سیوه از من تباه تر نیستی خواهر

یا خدا اینقد دنبال دعانویسی؟😂🤣

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.