2777
2789
بهتر خودت بخونی انقدر خوبه با صدای بلند روزی بارها بخون

حتما🙏💚

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه یایسه شدن دیگه 🤣

نه تو فقط از خدا انسان درستی بخواه مطمئن باش اونی که بهترینه واست میزاره کراشا که از بیرون کراشن مطمئن باش ولی که اونی صلاحته شاید کراشتم باشه خدا برات میزاره درستشو

دوستان کسی که عاشقتون نیست رو با دعا و جادو جنبل و طلسم و اینا به ازدواج بکشونید همون اجنه ی موکل اون دعا کاری میکنن که از کرده ی خودتون پشیمون بشید

کسی اگر عاشقتونه و بهتون محبت داره اونو میتونید با قانون جذب کاریش کنید

ولی اگه عاشقتون نباشه باهاتون هم فرکانس نیست

شما هی انرژی میفرستید اون یادتون میکنه ها ولی بی فایدس چون دوستون نداره هیچ ری اکتی نشون نمیده

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

واسه شاغل شدن چیزی سراغ داری عزیزم

اینو گفتن

فرمودند : بعد از نماز صبح این دعا را زیاد تکرار کنید و قبل و بعد از آن صلوات بفرستید تا ان شاالله فرج حاصل گردد :

((اللّهم اَغنِنی بحلالک عَن حَرامِکَ وبِفَضلِکَ عَمَن سِواک))

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

میشه به منم بگی واقعانیازدارم..

در چه موردی؟

زیاد مثلا چند بار؟

یک جا خوندم ۱۱۰ بار

من خطم وقتی استرس میگیرم دعانویسی میشه امروز پشت ۵۰تا چک اعداد علوم غریبه نوشتم اگه به کارت میاد بنویسم برات😂🤣

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

میخام شوهرم به حرفم گوش بده ..کمی به فکرزندگیمونم باشه

پرسش: هفت سال پیش ازدواج کردیم دو سال اول هیچ مشکلی نداشتیم الان زندگیمان سخت شده است، تصمیم طلاق داریم. آیا سحر و جادویی شده است؟

حضرت آیت الله بهجت (ره) : سحر و جادو را کار نداشته باشید. معوذتین، چهار قل [و این اذکار] را وقت خواب بخوانید. فقط چیزی که هست اگر شد حرز جواد را حصن [و مایه حفظ] خود قرار دهید و در بازویتان ببندید. و صدقه هم زیاد بدهید، به افراد متعدد.

من خطم وقتی استرس میگیرم دعانویسی میشه امروز پشت ۵۰تا چک اعداد علوم غریبه نوشتم اگه به کارت میاد بنو ...

من کخ امروز یکی بهم دعا نویس معرفی کرد شمارشو گرفتم زنگ بزنم دیدم سیوه از من تباه تر نیستی خواهر