2777
2789
عنوان

حدس جنسیت نینی🥹❤️

67 بازدید | 28 پست

سلام من الان ۷ هفته و ۳ روزمه

۴ روز پیش سونو تشکیل قلب رفتم ضربان ۱۵۰ بود

ویار آنچنانی ندارم ولی خیلی دوغ دوست دارم

حالت تهوع ندارم فقط معده درد میگیرم

پوستم یخورده بهتر شده

لاغر تر شدم و شکمم فرمش تیز رو ب پایین بود الان که یخورده بزرگتر شده هم همونه

بنظرتون جنسیتش چیه😍

فک کتم دختر میگن پسر تیزمیشه ردبه بالااون تپل شدن گندگی شکمم ب پهلومیزنه دختر ولی پسر نه شکم خودش جمع بشه

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اسی اخرین پریودیت کی بود؟

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

اسی منم مث توامپول ازادسازی و سینال اف هاج ام جی زدم وایم ماه خداقسمتم گرد😃

ما مگ سونوگرافیصبر کن ی ماه دیگه میفهمیمبارکتم باشه

مادرنیستی ذوقشو بدونی وضع حالشو بدونی ایشالاتوم مادرمیشی ب این حال ذوق زدگیا صبورنبودنامیرسی

منم تقريبا مثل شمام اما شش هفته و يك روز ضربان قلب ١١٤ بود چون زود رفته بودم كوچولو بود و اينكه همش ...

چندهفته ایی

من ۲۲خردادبودم اخرین پریم ۱نشبه ک رفتم گف توبرگه نوشته۶هفته ۲روز ولی دکترتودستگاه گف ۵هفته و۲روز نمیدونم حرف کدومو باورکنم

چندهفته اییمن ۲۲خردادبودم اخرین پریم ۱نشبه ک رفتم گف توبرگه نوشته۶هفته ۲روز ولی دکترتودستگاه گف ۵هفت ...

من نه هفته و ٤ روز..يجايي خوندم نوشته بود سن بارداري رو اولش بر اساس رشدش ميزنن و تو انومالي سن دقيق بارداري رو اعلام ميكنن دكترا

من نه هفته و ٤ روز..يجايي خوندم نوشته بود سن بارداري رو اولش بر اساس رشدش ميزنن و تو انومالي سن دقيق ...

من حالاموندم کی برم سونو انومالی البته برای۱۰روز دیگه سونونوشت چک بشن یوقت مث قبل سقط نخان بشن

اسی منم مث توامپول ازادسازی و سینال اف هاج ام جی زدم وایم ماه خداقسمتم گرد😃

ایشالا خدا نینی رو نگه داره برات

اما نینی قبلی من ک با قرص و دارو حامله شدم تو شیش هفته بخاطر ضربان قلب پایین سقط شد بعد ۹ ماه خدا بهم بازم نینی داد🥹