2777
2789
عنوان

قلب جنین

141 بازدید | 15 پست

سلام خانمها اول بگم که من خودم شخصا طب سنتی رو قبول دارم و گذاشتن این پست هم صرفا برای اطلاع شماست....

یک کلیپ ازحکیم روازاده امروز دیدم ایشون صحبت های زیادی در مورد تغذیه کردند و یه قسمت از حرفاشون در مورد سقط جنین بود 

میگفتن که جنین هایی که قلبشون تشکیل نشده رو خواهشا سقط نکنین تحقیق کردن و دیدن که این جنین ها نخبه هستن و اول مغزشون رشد میکنه بعد قلبشون میگفتن اینا همش توطعه هس که نسل نخبه ها منقرض بشه چجور مکنه بچه قلب نداشته باشه ولی رشد کنع این یعنی اینکه زنده هس این بچه ها اول مغزشون تکامل پیدا میکنه تو کلیپ خواه میکردن که بچه هایی مه سونو گرافی میگه قلب ندارن سقط نکنین صبر کنین قلبشون تشیل میشه

منم خواستم اطلاع رسانی کنم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون.

منم یه جا خوندم ک بدن ادم کلا جسم اضافه رو خود ب خود دفع میکنه.... اینکه میگن قلب نداره برو سقط ب نظرم تا لک و خون ندیدن کاری نکنن. دارویی الکی نخورن. بچه ای ک نخواد بمونه خودش دفع میشه...

نگفته مثلا چه مدت طول میکشه تا قلبشم تشکیل بشه؟

کلیچپ تو گوشی شوهرمه تونستم میزارمش تو سایت نه چیزی نگفته گفت یه مریض داشته بهش گفته بودن بچت قلب نداره یه دستم نداره ولی روازاده مانع سقط شده بود بعد معلوم میشه دو قلو بوده دوتاشم سالم دنیا اومدن

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
قلب از چند ماهگی تشکبل میشه؟

هشت هفته

ممنون. منم یه جا خوندم ک بدن ادم کلا جسم اضافه رو خود ب خود دفع میکنه.... اینکه میگن قلب نداره برو ...

بله طب سنتی همینو میگه که اگه نخواد بمونه خودش دفع میشه

این که در این موارد آدم یه مدت صبر کنه منطقی هست ممکنه سونو اشتباه کنه یا هنوز تشکیل نشده باشه

اما حرف این آقا فکر نکنم درست باشه شما هم که دنبال طب سنتی هستی افراد مطمئن تری هست تو این زمینه

بعدم دوست عزیز زندگی الان سنتی نیست که ما فقط دنبال طب سنتی باشیم

جانم فدای ایران

این که در این موارد آدم یه مدت صبر کنه منطقی هست ممکنه سونو اشتباه کنه یا هنوز تشکیل نشده باشه اما ...

ولی با طب سنتی خیلیا باردار شدن پس ربطی ب زندگی مدرن و سنتی نداره....اعتقاد بر این نیس کسه ماه صبر کنی ببینی ایا نی نی میفته یا نه... ولی طب سنتی اعتقادش تو این زمینه براینه ک بدن خودش اونو پس میزنه... اخه این اتفاق واسه عروس خودمون افتاد. دوتا سونو گفتن قلب نداره و بردنش بستری کردن ک اماده سقط شه... دقیقا زمانی ک اماده بود ک سقط کنه قبل از مصرف قرصا بردنش سونو ک قلب دخترش خوشگل می تپید... سونوی اول ک گفتن قلب نداره هفته 8 بود. سونوی بعدی هفته 10.. البته اواخر و سونوی اخر اوایل 11 بود ک قلب داشت..