دختر_خورشید80 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 69 عنوان خانوما 11 بازدید | 3 پست به دع*ا و دع*ا نویس اعتقاد دارین ؟تاحالا تجربه ای داشتین؟یه فکرایی تو سرمه 😫 امروز | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 5908 آرهولی پیدا نمیکنم خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊
دختر_خورشید80 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 69 آرهولی پیدا نمیکنم یکی ازم سو استفاده کرده ولم کرده میخواستم دعا بگیرم برگردهحس میکنم دعا گرفتن واسه این اشخاص منطقی ترهچون حقشونهصرفا دنبال تلافی نیستم میخوام برگرده دلم آروم بگیره این احساس بازیچه بودن از روم برداشته شه
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 5908 یکی ازم سو استفاده کرده ولم کرده میخواستم دعا بگیرم برگردهحس میکنم دعا گرفتن واسه این اشخاص منطقی تر ... برای برگشتش دعا نگیر بزار گم شه بنویسی پشیمون میشی خدا خواستت که از سرت باز شدهمن خیلی بدبختم فقط دعانویس میتونه برام یه کاری کنه چون خدا نشنیدفقط میخام حقمو بگیرم وگرنه اصلا دلم نمیاد شوخرمو گرفتار کنم اصلااا خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊