2777
2789
عنوان

خاستگاری

147 بازدید | 16 پست

۲۰سالمه و هنوز امتحانات ترمیمم برای کنکورم تموم نشده

چند نفری هستن و یکیشون خیلی اصرار داره که بیاد

موقعیت تقریبا خوبی داره

ولی من نمیخام الان ازدواج کنم

از طرفی با یه فردی تو رابطه بودم ۲سال

تو تاپیک قبلیم گفتم چطور کات کردیم

حالا مامانم اصرار داره که خاستگارا باید بیان اشنا بشی باهاشون

منم ته دلم حرصیم همش به این فکر میکنم به اکسم پیام بدم برینم بهش

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بیخیال اکست شو بخاطر اون زندگیتو ایندتو خراب نکن

بنظرم اگ خانوادت زیاد اصرار دارن ببینش و باهاش حرف بزن

و بعد ب مامانت بگو عقایدش رو دوست نداشتم

اینجوری نمیتونن چیزی بگن دیگ

اگ هم خوشت اومد ازش شرایطت رو بهش بگو ک مخالف درس و ..نباشه

چو ایران نباشد تن من مباد..از نسل گردآفرید..!

😳😳😳😳😳به نظرم هنوز وقتش نیست

چیکار کنم خب میگن باید بری دیگه

چون تو شهرک کوچیکی زندگی میکنم

میگن کم پیش میاد همچین موقعیتی

صرفا چون طرف خونه و شغل توی شهر داره..

بیخیال اکست شو بخاطر اون زندگیتو ایندتو خراب نکنبنظرم اگ خانوادت زیاد اصرار دارن ببینش و باهاش حرف ب ...

با اکسم نمیخام حرف بزنم فقط میخام برای بار اخر برینم بهش که منو تو همچین هچلی انداخت الانم به تخمشه

عزیزم، تو مجبور نیستی الان ازدواج کنی یا با خواستگاری آشنا بشی که آمادگیش رو نداری. با مامانت آروم صحبت کن و بگو فعلاً کنکور و ترمیم نمرههات اولویته. از طرفی هم از روی عصبانیت به اکست پیام نده؛ حداقل ۲۴ ساعت صبر کن. الان لازم نیست بین خواستگار و اکس یکی رو انتخاب کنی؛ میتونی فعلاً هیچکدوم رو انتخاب نکنی و روی خودت تمرکز کنی.

با اکسم نمیخام حرف بزنم فقط میخام برای بار اخر برینم بهش که منو تو همچین هچلی انداخت الانم به تخمشه

رهاش کن توام ب تخمت بگیر

موفق شو و خودتو تغییر بده و حسابی خوشگل شو

بعد ک دیدت کو نش میسوزه

اونموقع میاد سمتت

توام سیکش میکنی

چو ایران نباشد تن من مباد..از نسل گردآفرید..!

عزیزم، تو مجبور نیستی الان ازدواج کنی یا با خواستگاری آشنا بشی که آمادگیش رو نداری. با مامانت آروم ص ...

امتحاناتمو چون تو جنوب زندگی میکنم دو تاشو خراب کردم

از هدفم خارج شدم

اینو فهمیدن و میترسن یه سال دیگه پشت کنکور بمونم با مخارجو اینا

حالا میگنوقت رفتن دنبال بختته

امتحاناتمو چون تو جنوب زندگی میکنم دو تاشو خراب کردماز هدفم خارج شدماینو فهمیدن و میترسن یه سال دیگه ...

عزیزم، به نظرم خانوادهات چون دوست دارند این حرف رو میزنن، نه لزوماً اینکه فکر کنن تو دیگه نمیتونی به هدفت برسی. وقتی دو امتحان خراب شده، ممکنه تصور کنن کنکور هم خوب پیش نمیره و میترسن یک سال دیگه هزینه و فشار بیشتری بهت وارد بشه؛ برای همین میگن «وقتشه دنبال بختت بری».
ولی خراب شدن دو امتحان به معنی تمام شدن هدف کنکور نیست. تصمیم ازدواج هم نباید فقط به خاطر ترس از یک سال پشت کنکور ماندن گرفته بشه. اگر خودت هنوز ازدواج نمیخوای، خیلی محترمانه بگو:
«من نگرانیتون رو میفهمم و ممنونم که به فکر آیندهام هستید، ولی خراب شدن دو امتحان به این معنی نیست که هدفم رو رها کردم. اجازه بدید اول نتیجه نهایی و شرایط کنکور مشخص بشه. ازدواج تصمیم بزرگیه و میخوام وقتی واردش بشم که خودم واقعاً آمادگی داشته باشم.»
الان هنوز بازی تموم نشده؛ دو امتحان بد، کل مسیرت رو تعیین نمیکنه.

عزیزم، به نظرم خانوادهات چون دوست دارند این حرف رو میزنن، نه لزوماً اینکه فکر کنن تو دیگه نمیتونی به ...

دورت بگردمم من مرسی از صحبتت

زحمت کشیدی از چت جی بی تی برام سوال پرسیدی😅🍓

چت جی بی تی من میگه بزار بیاد فقط بشناسش😂😂

دورت بگردمم من مرسی از صحبتتزحمت کشیدی از چت جی بی تی برام سوال پرسیدی😅🍓چت جی بی تی من میگه بزار ب ...

آخییی 😂 راستش به نظرم اصلاً شتاب نکن، بذار آروم آروم بشناسیش، بعد ببین حرف و عملش یکیه یا نه؛ شناخت واقعی از هر حسی مهمتره