2777
2789
عنوان

نامزدی

95 بازدید | 13 پست

سلام دوستان برای نامزدی دیروز حلقه نشونمو خریدم بعد از ۶ سال دوستی 😂😂😂 بالاخره میخاد بیاد خاستگاری ، البته بچم ۱ ساله داره تلاش میکنه زنگ میزنه بابام نمیزاش

خلاصه دیروز حلقه رو خریدیم تا بابام دیگه اجازه رو بده بیان خاستگاری

خلاصه سوالم اینه ک برای نامزدی چیا باید بیارن برام

مبارک باشه ما لباس و کیف و کفش شال سفید و لوازم آرایش جز حلقه یه تکیه طلا حالا یا النگو یا دستبند چ ...

ممنون عزیزم♥️ درسته اونا رو با طبق میارن دیگه ؟ اون تیکه طلا واجبه یا اگر بخان خودشون میارن؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ممنون عزیزم♥️ درسته اونا رو با طبق میارن دیگه ؟ اون تیکه طلا واجبه یا اگر بخان خودشون میارن؟

ما همه خرید ها دوتایی رفتیم همه چی انتخاب خودم بود تو باکس ولی اره باید تزیین کنن بیارن دیگه حالا اون دیگه بستگی به سلیقه داره طلا برای ما واجب که جز حلقه یک تکیه طلا باشه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

ما رسممون اینطوریه

حلقه ،ی پیرهن که تو جشن بپوشه ،خرید کت شلوار یا هر چی که خود عروس دوست داره برای اینکه سر عقد بپوشه ، با شالو ، کیفو، کفش ، دسته گل،لوازم آرایشی، ساعت ست هم جدیداً خیلیا میخرن دیگه هرکی به خودش بستگی داره به نظرم واجب نیست ، آینه و شمعدان با سرویس بله برون( که توش قرآنو کله قندو اینا همه چی هست کامل ،جا عسلی و جا حلقه،... با جایگاهتون ست بردار ) خلاصه میوه و شیرینی تزیین شده( که جدیداً دیدین حتما مینی کیک اومده روش گل میزارن هم رنگ و مدل تم جایگاه عروس داماد ) باکس برای تزیین لباسا هم ست بردار با جایگاهتون...

برا نامزدی لباسمو ک مامانم خرید

اونام انگشتر نشون و چادرو جانمازو قران و میوه و شیرینی باکس گل و آیینه شمعدون اوردن

چون رسمون نیست تو بله برون چیز زیادی بیارن

برا عقدم ک لباس عقدم ک کت و شلوار کرمی رنگ بود با چادر کار شده، سرویس طلا حلقه عقد کیف و کفش خریدن

برا عیدیم کیفو کفش شیرینی شمعدون مادرشوهرم خرید برام، تابلو کار شده با رزین خالم خرید برام، گوشواره حلقه ای،

سرویس حوله عروس دامادم خریدن چمدونم خریدیم

فقط مونده ی سری خریدای عروسی سشوارو اتو مو شیور و اینجور چیزا ک بعدن بخرن

البته ما پسر دایی دختر عمه هستیم

ی سری چیزارو موقع خرید مامانم میخره بعد پولشو باهم حساب میکنن بعدن🤣🤣🤣همینقدر راحتتتتت

ذوق قلب کوچک من💍🫂M🤍