2777
2789

منم همينطور ولی دلم نمیاد

یه ناناز خانوم قرتی و ادایی🛍👠متعهد به امیرجون تا ابد و یک روز😌💍رها و آزاد همانند باد🌬🫧سعی میکنم آدم بهتری نسبت به گذشته خودم باشم🤎🍫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروجان مادرت

شوخر منو نفرین کن خواهرشوخر منو نفرین کن

اولا منو از زندگیم فراری دادن خونه خرابم کردن الانم یکساله خونه بابام بلاتکلیفم نه طلاق میده نه میاد میبره نه جهازمو میده

جهازمو بالا کشیدن یه آبم روش شکایت کردم وکیلمم دنبال کارم نمیره گرفتار شدم

تورو جان عزیزتریناتون نفرینش کنید اسمش ممد

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊

منم اینطوریم هر کی هر حرفی بهم میزنه تا اذیتم کنه زاااارت سر خودش میاد

من وقتی عروسی کردم شوهرم طلا برام کم خریده بود

زن داییم دقیقا فردای عقدم اومد گفت واااای چه قدر براش بی ارزش بودی که یه نیم ست برات خرید باهات مثل بیوه ها رفتار کرده وای حلقت چه قدر زپرتیه عرضه نداشته برات یه حلقه خوب بخره ؟ حالا حلقم ۸ گرم بود زیادم زپرتی نبود و .... 😐 دلم خییییلی شکست خیلی خیلی شکست ازش

دقیقا بعدش داییم برداشت یه خونه خرید کل طلاهای زن دایمو ازش گرفت و گفت بزار خونه جدید بخریم بریم محله خوب قول میدم خونه رو هم به اسم تو میزنم

مردک عوضی خونه رو خرید و سند رو هم زااااارت زد به اسم خودش 😂

زن داییم موند بدون طلاهاش و خونه ای که به اسم شوهرش بود سر این موضوع تا اجرا مهریه رفت خیلی شدید دعواشون گرفت

اون از دل شکستن میاد عزیزم از ظلمیه ک بهت شده من هرکی دلمو شکوند خدا شاهده ب هفته نمیکشه تاوانشو پس ...

خوب میگم به زبون چیزی نیاد بهتره اصلا شاید خدا مجازات بدتری براش در نطر بگیره با عدالت خدا پیش بره بهتره