2777
2789
عنوان

عرق سوز

19 بازدید | 13 پست

سلام من تابستون امسال مرتب کشاله رونم عرق سوز میشه😭

با اینکه نه چاقم نه حتی اضافه وزن دارم ولی به محض اینکه یه مقدار گرمم میشه کشاله رونم تعریق داره و بعدش تحریک و اذیت میشه پوستش . بیرون برم تو گرما که دیگه خیلی بدترههههه😭

کسی راهکاری داره ؟ پماد ان ان و ویتامین آ د هم زدم ولی خوب نمیشه چون بازم با یه گرمای کم تکرار میشه😭

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جنس شلواری که میپوشید هم موثره سعی کن پلاستیکی یا ضخیم نباشع

نخی و جنسش سبک باشه

از کرم کالاندولا هم برای عرق سوزی خوبه استفاده کن.

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
شورت نپوش

تو خونه وقتی دامن میپوشم شورت ندارم ولی بازم همینه💔

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
پودر سنگ مرداب مثل خاکه بزنید خوبه از عطاری بگیر

باید با آب مخلوط شه ؟

جنس شلواری که میپوشید هم موثره سعی کن پلاستیکی یا ضخیم نباشعنخی و جنسش سبک باشهاز کرم کالاندولا هم ب ...

سبکه ولی اصلا انگار به لباس زیر و شلوار ربط نداره

مرسی اینم امتحان میکنم

سبکه ولی اصلا انگار به لباس زیر و شلوار ربط ندارهمرسی اینم امتحان میکنم

من برام اینجوریه مثلا اگر جنسش پلاستکی باشه یا ضخیم باشه عرق که میکنه حالت سایشی داره یا ...

خواهش میکنم این پماد کالاندولا خود داروخانه دار بم پیشنهاد داد و واقعا اب رو آتیشه

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
من برام اینجوریه مثلا اگر جنسش پلاستکی باشه یا ضخیم باشه عرق که میکنه حالت سایشی داره یا ...خواهش می ...

آره خب دقیقا لباس و جنسش تاثیر داره ولی من اصلا چجوری بگم اگه فقط با لباس زیر باشم یا دامن گشاد و نخی بدون لباس زیرم داشته باشم بازم اینطوری عرق سوز میشم اصلا قبلا اینطوری نبودم💔

مرسی اینم میگیرم

منم خودم ویتامین آد رو توی خونه داشتم داروخونه هم پماد ان ان رو پیشنهاد داد و زدم ولی خوب نشد

آره خب دقیقا لباس و جنسش تاثیر داره ولی من اصلا چجوری بگم اگه فقط با لباس زیر باشم یا دامن گشاد و نخ ...

تعحب برانگیزه ، اگررر خوب نشد با اون پماد هم دوباره درگیر شدی برو پیش متخصص پوست.

اوکیه.

تعحب برانگیزه ، اگررر خوب نشد با اون پماد هم دوباره درگیر شدی برو پیش متخصص پوست.اوکیه.

واسه خودمم عجیبه

امسال اینطوری شدم

اون پماده رو بعد از حموم استفاده کنم ؟ یعنی یه جورایی واسه پیشگیریه ؟

واسه خودمم عجیبه امسال اینطوری شدم اون پماده رو بعد از حموم استفاده کنم ؟ یعنی یه جورایی واسه پیشگیر ...

محل رو قشنگ شسته و خشک کنی

بعد پماده رو بزنی

من هر شب میزدم خیلی راه نرم و روش قشنگ روش بمونه

نه نه برای درمانه

محل رو قشنگ شسته و خشک کنیبعد پماده رو بزنیمن هر شب میزدم خیلی راه نرم و روش قشنگ روش بمونهنه نه برا ...

مرسی عزیزم میگیرم امتحان میکنم انشالله خوب شه 🫠