2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

60 بازدید | 4 پست

اگر یه نفر بتونه با کلاس ها پیش بره و خودش برنامه بچینه باز هم به مشاور نیازی هست ؟

تجربیات خودتون رو در زمینه مشاور بگید لطفا .

ماه های آخر برای جمع بندی چی ؟

مشاور فقط بیشتر وقت آدم رو میگیره

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شنیدم بچه ها میگن چند ماه تابستون رو بخاطر مشاور عوض کردن از دست میدن ، متاسفانه دلال زیاد شده در زم ...

آره دقیقا

بعد اصلا منظم نیستن. خیلیا هم انقد ادا دارن که حتما با روش من بخون و فلان کلی وقتت رو میگیرن

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

عزیزم ممکنه جواب سوالامو بدی خیلی ممنون میشم

برای سال 406 که سال بعد باشه

چند درصد کنکور و چند درصد معدل تاثیر دارع؟ و معدلا شامل معدل کدوم سالها میشه (زمان ما دوازدهم نهایی بو ولی یازدهم نبود اگ تاثیر قطعی باشه پس باید ایجاد سابقه کنم ارزش داره اینکارو بکنم یا تاثیرش کمه؟)

و اینکه در هرسال چند بار فرصت ترمیم داده میشه؟

و ایا ممکنه که مثلا امسال دوازدهمو ترمیم کنم ولی اگ نمره هام بد شد سال بعد دوباره ترمیم کنم ؟یا هرکس در طول عمرش فقط یکبار مجازه ترمیم کنه نمره هاشو ؟

و اگ لطف کنید به این عکس که از ضریب درسها میزازم توجه کنید ببینید درسته ؟(چون ضریب فارسی از زیست و درسای تخصصی بیشتره شک کردم)